Вежливост Актуалност Лоялност Експедитивност Надежност Точност Информативност 7-пъти!
  
МОСКВА - МЕГАПОЛИС С БОГАТА КУЛТУРА И ИСТОРИЯ
9 дни, РУСИЯ, Самолет

 МОСКВА

Записване без риск и с минимален депозит!
Пътуването може да се анулира без неустойка до 60 дни преди датата на отпътуване!

17.07- 25.07.2021
9 дни/ 8 нощувки

ПРЕДИМСТВА НА НАШАТА ПРОГРАМА:

• Ще видим Болшой театър, но не само отвън, а и отвътре! Ще посетите Болшой театър и ще се потопите във величествения интериор на царството на операта и балета
• Ще видите новия квартал Москва-Сити не само от прозореца на автобуса, но и ще имаме възможност да разгледаме огромния мегаполис от височина 360 метра от наблюдателна площадка от най-високия небостъргач в Европа! 
• Ще разгледате, с уникалния 3D филм
«Полет над Москва»  
• Ще се насладите на нощна Москва от борда на комфортен кораб
«RADISSON ROYAL»!
• Ще разгледате най-голямото киностудио в Русия
«Мосфилм»  - Московския Холивуд, сред най-големите кинокомпании в света.
• Ще се качитена прочутата телевизионна кула
«Останкино»!
• Ще посетим единствения музей в Русия, който се намира в най-старата сградата в Москва от 16 век - Палатът на болярите Романови!
• Ще видим Музея на Космонавтиката, ще направим разходка в огромния парк на ВДНХ, ще посетим уникален Московски цирк!
• Уникално шоу – фолклорна програма «Удивителна Русия» с включена вечеря!
                    

Ден 1/ 17.07.2021    София – Москва 
Тръгване от София в 12:25ч с полет на Аерофлот. Кацане в Москва в 15:35ч, трансфер и настаняване в хотел «Комплекс Измайлово»   https://izmaylovo-hotel.ru   Нощувка.
В непосредствена близост до хотел Измайлово се намира туристически комплекс «Кремъл в Измайлово
», който се слави с необичаен архитектурен стил в изконо руски традиции http://www.kremlin-izmailovo.com/

Ден 2/ 18.07.2021    Москва  
След закуска, панорамна обиколка на руската столица - Московския университет; Държавната Дума, Театралния площад, Новодевическия манастир,  съвременния район - Москва Сити.
Посещение на
«Христос Спасител»   – най-голямата руска катедрала, символ на възраждащата се християнска Русия. Храмът на Христос Спасител е построен в знак на благодарност към бог за помощта и застъпничеството в трудните времена за Русия и преди всичко по време на войната срещу Наполеон през 1812 г. Фотостоп на панорамната площадката на „Воробьевые горы”, откъдето се открива великолепна гледка към Москва.  Посещение на  Киностудио Мосфилм — Московския Холивуд.
«Мосфилм»  е най-голямата руска и съветска кинокомпания и сред най-големите кинокомпании в света. Зарожден ден на Мосфилм се смята 30 януари 1924 година. За 90 години от дейността на „Мосфилм“ са заснети над 2500 филма, много от които влизат в златния фонд на световното киноизкуство и получават международни награди на кинофестивали.
В различни години тук
са работили много прочути режисьори като Александър Довженко, Сергей Айзенщайн, Михаил Ром, Сергей Бондарчук, Андрей Тарковски и много други.
Продължение на автобусна обзорна
програма: Поклоная гора, Триумфалната арка, Кутузовски проспект, Пушкински площад, Мост на Багратион, Новия Арбат и др.
Посещение на Третяковската галерия и разглеждане на нейната ценна колекция.
С 62-те си зали и 100 000 картини тази галерия притежава най-голямата колекция на руско изкуство в света. Връщане в хотела, нощувка.  По желание екскурзия: Най-красивите метростанции в Москва, понякога наричани «Подземни дворци
».

Ден 3/ 19.07.2021     Москва  
След закуска, заминаване в центъра на столицата за екскурзия по Червения площад:
Мавзолеят на Ленин, Църквата Василий Блажений, ГУМ, Казанската църква, Сградата на Историческия музей, Паметника на Жуков.
Посещение на  църквата
«Василий Блажени»  - с кръглите, оцветени куполи църквата прилича на замък
от приказките. Построена е по времето на Иван Грозни през 1550 г., след победа над татарите и превземането на Казанското ханство, владяно от бившата Златна орда на монголите.
Днес църквата е едно от архитектурните чудеса на света.
Разходка в новият парк «Зарядие».
 Летящият мост в парка «Зарядие» е наблюдателна площадка над реката. Уникалното съоръжение с обща дължина - 244,4 метра представлява 70-метрова конзола без нито една опора и поддържащи конструкции, простираща се над крайбрежната алея и Москва река на височина 15 метра. Строителството на този мост струва 860 млн рубли. Оттам се открива панорамна гледка към Кремъл, реката и парка.
П
осещение на «Палатите на боляри Романови», това е единственият музей в Русия, който запознава посетителите с  всички страни на патриархалния живот на московските боляри от XVI-XVII в. Тук ще видите пресъздадени интериори на жилищни и стопански помещения,  мебели от това време, обзавеждане на къщи, облекло и прибори, керамични печки, сандъци, стари книги, тъкани и др. Свободно време за обяд.
След обяд в 14:30 Филм 5
D«Полет над Москва» - уникална екскурзия по столицата, възможност да погледнем на огромния мегаполис  от височината на птичи полет.  4416 км е общата дължина на всички московски улици и магистрали. Това е по-голямо от разстоянието Москва - Иркутск. За това пътешествие ще трябва повече от един месец! Филмът «Полет над Москва» ви позволява да направите уникално пътуване, да видите всички основни забележителности на града за по-малко от половин час!
Болшой театър е най-големият в Русия и един от най-значителните в света театри за опера и балет. За начало на театъра се смята 1776 г. Екскурзия «Болшой театър» едно уникално театрално пътешествие, което ще Ви запознае с изключителния архитектурен паметник и символ на Русия – Болшой театър, той е проект на архитекта Джоузеф Бове. 
Ще се потопите в царството на операта и балета, където Чайковски за първи път представя „Лебедово езеро”, а величественият интериор с позлатени ложи, червен плюш, меки кресла, изящен таван... ще ви плени.
По желание уникално шоу – фолклорна програма «Удивителна Русия» с включена вечеря с голямо разнообразие на блюда и неограничено количество алкохол.На сцената ще видим  оригиналните изпълнения на най-добрите национални групи, танцьори, певци и актьори от различни региони на Русия. Голямо разнообразие на етнически костюми и народна музика ще покажат културата и автентичността на народите на Русия! Това е истинско музикално пътешествие по безкрайните простори на Русия!
Връщане в хотела.

*
За тези, които не желаят шоу с фолклорна програма – трансфер до хотела.

Ден 4 / 20.07.2021   Москва
Закуска.  Посещение на музея  на изящните изкуства «Пушкин», един от най-богатите музеи в Москва. Музеят включва и богати колекции от древногръцки скулптури, както и творби на Рембранд, Рубенс и италиански майстори на Ренесанса. Една от най-интересните части на музея е колекцията картини, откраднати от нацистите по време на Холокоста, но в последствие попаднали в ръцете на съветските войници. Тук ще видите творби на Реноар, Ван Гог и др.
Разходка по чаровните улички на Стария Арбат. Почивка за обяд / кафе.
Посещение на телевизионната кула в Останкино  - най-високата сграда в Европа 540 м. Проектът е на дизайнера Николай Никитин. Името й идва от името на квартала, в който се намира – Останкино.
Качване със скоростен асансьор на наблюдателната площадка на 337 м височина,  за да видите невероятната  гледка към града от „птичи поглед” . Ще се запознаете с експозицията  посветена на историята и строителството  на телевизионната кула. Тя вече 50 години се счита за символ на столицата наравно с Кремъл и Болшой  театър. Нейният силует е разпознаваем от всички. Останкино е сърцето на Руската телевизия. От тук се излъчват 20 телевизионни канали и 24 радиа. Връщане в хотела.


Ден 5/ 21.07.2021  Москва
След закуска, посещение на Музея на Космонавтиката и авиацията, посветен  на руската космонавтика - един от най-големите научно-технически музеи в света. Тук може да видите образци на ракетно -космическата техника, лични вещи на космонавти и конструктори, архивни документи, истински космически кораби, както и препариран двойник на кучето Лайка. Можете да се разходите в реален аналог на космическа станция.След обяд свободно време.
Можете да посетите ВДНХ
(самостоятелно) - Парк от съветската епоха ВДНХ (Изложение на постиженията на народното стопанство – ВДНХ от съкращението на руски). Този колосален парк от Сталиново време първоначално е построен за провеждане на селскостопанско изложение, а днес служи като съветски архитектурен музей на открито. Той преминава през големи реконструкции и впечатлява с мащаба на обектите. Във ВДНХ можете да посетите най-големия макет на Москва —http://1vmoskve.ru/samyiy-bolshoy-maket-moskvyi/
Вечерта - посещение на Московския цирк (по желание, самостоятелно)
Легендарният Московски цирк на Цветния булевард (Цветной Бульвар) е един от най-старите циркове в Русия. Основан преди повече от сто години през 1880 година, той има уникална история, възпитал е ненадминати актьори, които винаги са готови да възхищават публиката със зашеметяващи номера;
или цирк  «Аквамарин
»   на танцуващите фонтани;
или най-големия цирк на планетата  «БОЛШОЙ МОСКОВСКИ ЦИРК»  на проспект Вернадского.

Ден 6/ 22.07.2021 Москва
След закуска, екскурзия в сърцето на Русия - Московския Кремъл. Това е не само символ на държавната власт, но и величествен паметник на историята. Кремълските стени и кули са творение на италиански майстори. Периодът на строежа им започва през 1485г. и завършва през 1495г. Общата площ на комплекса е 275 000 кв.м. Ще разгледаме Александровската градина, Могилата на Неизвестния войник, ще видим смяна на почетния караул пред Вечния огън.
Следва посещение на Кремъл: Ивановския площад, Цар Пушка и Цар Камбана, разглеждане на Архангелския Благовещенски събор построен през 1484 – 1489 г. В неговия интериор са се съхранили стенописи от XVI–XIX в., а в иконостаса – икони от Андрей Рубльов и Теофан Грек;  Успенската църква - главен храм векове наред на Руската държава. Тук са се венчавали Великите руски Князе и Царе. От тук са се издавали и се издават най-важните укази на страната. Ще научите за историята на Кремъл от неговото създаване до наши дни.
Екскурзията на територията на Кремъл завършва с грандиозен парад на Президентския полк, който е считан за една от най-зрелищните военни церемонии, придружен от президентския оркестър.
Свободно време за обяд в
«Охотный ряд»  – верига на най-различни ресторанти.
Посещение на Оръжейната палата. Богатствата, събирани през вековете от руските царе и принцове, включват някои великолепни версии на яйцето
«Фаберже»  и царското облекло на Екатерина Велика и др.
Трансфер до речна пристан за качване на кораб
за круиз по река Москва с кораб от флотилията на «RADISSON ROYAL» - 2,5 ч  (по желание) След  приключване на круиза – трансфер до хотела.
Яхтите  на флотилия «Radisson Royal» са съвременни кораби оборудвани с най-новите технологии, които осигуряват високо ниво на комфорт за всички гости.
Всички яхти са оборудвани с мощни безшумни двигатели и панорамни прозорци в салон-ресторанта.
От борда на кораба  ще видим уникални гледки на всички основни забележителности на столицата: Кремъл, катедралата Васили Блажени и Христос Спасител, Паметникът на Петър I, небостъргачите на Москва-град.
Прекарайте една незабравима вечер на круиз сред нощните светлини на снежнобялата яхта, наслаждавайки се на романтиката от пътуването по Москва-река с разкошна вечеря, с исторически гледки на града и уютната атмосфера на борда!

Маршрут:
Пристан «Хотел «Украйна» — Белия дом — Кметството на Москва — Площад на Европа (Киевска гара) — Новодевичи монастир — МГУ им. М.В. Ломоносова — Стадион «Лужники» — Воробьеви планини —«Нескучный Сад
» — Централен парк Горки — Кримски мост — Храм на Христос Спасител — Московски Кремъл — Собор Васили Блаженни —парк «Зарядие» — Летящя мост — Небостъргача на Котелническата крайбрежна (обръщане) — Пристан «Хотел «Украйна»
* За тези, които не желаят круиз – трансфер до хотела.
Ден 7/ 23.07.2021  Москва – Коломенское – Царицино – Москва

След закуска, свободен ден за самостоятелно разглеждане на руската столица или
по желание екскурзия ЦАРИЦИНО – КОЛОМЕНСКОЕ.
(10:00 -17:00)
Посещение на дворцово-парковия ансамбъл и архитектурен резерват Царицино
– величествена резиденция на руската императрица Екатерина II.
Разходка с електромобили 30 мин – доплащане на място около 200 руб на човек. Свободно време за обяд или разходка из красивия парк с фонтани и езера.
След обяд екскурзия в  Коломенское - резиденция на великите московски князе и руски царе, известна още от 14-ти век, с включено посещение на двореца на Алексей Романов.
Уникалният архитектурен ансамбъл представлява голяма художествена и историческа ценност, поради което Коломенское е включено в Списъка на световното наследство на ЮНЕСКО през 1994 г, наред с Московския Кремъл и Червения площад. Връщане
в хотела и нощувка.

Ден 8/ 24.07.2021  Москва
След закуска, свободен ден за самостоятелно посещение на различни музеи, Московския аквариум, океанариум, планетариум, московски зоопарк и др. или по желание 09:00 -12:00 екскурзионна програма «Москва-Сити»  – разходка по мост „Багратион” – издигнат от бетон и стъкло, носещ името на руския пълководец Багратион и Деловия център – известен със своите сгради и небостъргачи с уникална архитектура, всяка от които със собствено име. Кулминацията на екскурзията завършва с изкачване със скоростен асансьор с 8 м/cек до 89 етаж на легендарната «Кула Федерация Изток» - комплекс от два небостъргача в Москва, е най-високият небостъргач в Европа – с височина 374 м.  От наблюдателната площадка «PANORAMA360», Вие ще имате възможността да разгледате Москва от птичи поглед.
Входната такса включва: посещение на наблюдателна площадка (неограничено време),
посещение на фабрика за сладолед с дегустация (неограничено количество), проекционно шоу за историята на Москва, развлекателна програма за деца, 1  професионално фото с панорамен вид на Москва– за спомен!
Можете да посетите Еко ресторант, можете да участвате в кулинарен майстор-клас с професионални готвачи!
Забележка: 09:00 – 12:00 с българки гид
; след това – самостоятелно.

Ден 9/  25.07.2021      Москва – София
Ранен трансфер за летище Шереметиво и отпътуване в 08:15 ч. с полет на Аерофлот  SU 2060 за София. Кацане в София в 11:35 ч.  Край на програмата.

 ОБЩА ЦЕНА НА ПЪТУВАНЕТО:

 

 на човек в двойна стая

 

2 250лева

 на човек в единична стая

 

2 450лева

 

ОТСТЪПКА 100 лв – на дете до 12 г на допълнително легло в двойна стая заедно с двама възрастни.

Допълнителното легло е разтегателен диван или сгъваемо походно легло.
За трима възрастни препоръчваме двойна и единична стая!

За всички нови резервации ГАРАНТИРАНО връщане на платените суми при анулирана и непроведена програма от страна на туроператора!

 

            Цената включва:

·         Самолетен билет София – Москва– София с директен полет на Аерофлот с включени летищни такси един чекиран багаж до 23 кг., един ръчен багаж до 10 кг.;

·         Трансфери и транспорт с климатизиран туристически автобус по програма;

·         8 нощувки + 7 закуски на блок маса в стандартни реновирани стаи в «Комплекс Измайлово» в Москва;

·         Панорамна обиколка на Москва с посещение на Червения площад, катедралата Василий Блажени и храма на Христос Спасител;

·         Пешеходна обиколка на Кремъл с посещение на Успенска, Архангелска, Благовещенска църкви

·         Посещение на  Киностудия Мосфилм —«Московския Холивуд»

http://1vmoskve.ru/kinostudiya-mosfilm-moskovskiy-gollivud;

·         Разходка в новият парк «Зарядие»;

·         Филм 5D «Полет над Москва»;

·         Екскурзия «Болшой театър»;

·         Посещение на Оръжейната палата;

·         Посещение на Третяковската  галерия;

·         Посещение на «Палатите на боляри Романови»;

·         Разходка по чаровните улички на Стария Арбат;

·         Посещение на музея  на изящните изкуства «Пушкин»;

 • Посещение на телевизионна  кула в Останкино с водач на групата – с обществен транспорт, директна линия от хотела до парк Останкино;

·         Посещение на Музея Космонавтиката и авиацията (10:00 – 13:00) http://www.kosmo-museum.ru/;

·         Всички входни такси за посещаваните обекти по програмата;

·         Слушалки по време на всички обиколки с екскурзовод;

·         Обработка на документи за руска виза;

·         Екскурзоводско обслужване на български език;

·         Професионален рускоговорящводач от България по време на пътуването;

·         Застраховка «Помощ при пътуване в чужбина»  с включени медицински разноски вследствие злополука или акутно заболяване с покритие 30 000 евро на ЗК ЛЕВ ИНС АД. Полицата покрива и медицинските разноски вследствие акутно заболяване от COVID-19 по време на пътуването.

 

           Цената не включва:

 • Всички хранения извън програмата, допълнителни посещения, бакшиши за носачите на багаж, допълнителни напитки  по време на хранене и други лични разходи.  
 • Туристическа виза за Русия: 120 лв. за български граждани, срок на издаване 10 календарни дни.
 • Доплащане за застраховка «Помощ при пътуване в чужбина» за лица от 70 до 85 г.: 25 лв.
 • PCR тест (сертификат) за отсъствието на COVID-19, който трябва да се направи не по-късно от 72 ч. преди пристигане и влизане в Русия. Сертификатът трябва да бъде на английски или преведен на руски език. В случая на промяна на условията на пътуване до Русия с цел туризъм и изваждането на виза (въвеждане на електронна виза или/и отмяна на PCR тестове и др.) туристите ще бъдат своевременно уведомени;
 • Застраховка «Отмяна на пътуване»: сключва се по желание и само до 5 работни дни след първото плащане и издаване на фактура. Цената се изчислява индивидуално при запитване и е около 2%–2,5% от туристическия пакет. 

Застраховката «Отмяна на пътуване» покрива разходи, за отмяна, съкращаване или прекъсване/ удължаване на пътуването, закъснение на самолетен полет поради:

Медицински причини:
• неочаквано влошаване на хронично заболяване на Застрахования, единствено при наложила се хоспитализация;
• заболяване, злополука или смърт на Застрахования, негов близък роднина или бизнес партньор;

• в обхвата на медицинските причини влиза и заболяване от COVID-19.
Немедицински причини:
• назначаване на Застрахования за съдебен заседател, призоваване на Застрахования за свидетел по дело или даване на експертно заключение, узнаването на които е след датата на резервация;
• уволнение от работа, с изключение на дисциплинарно уволнение;
• отмяна или отказ на отпуска на Застрахования от работодател, поради неотложни служебни ангажименти;
• невъзможност за отпътуване поради неблагоприятни климатични условия.
• други причини за отмяна на пътуването, покрити от застраховката, включват медицински и немедицински причини и др. описани в Общите условия по застраховката.
 Допълнителни екскурзии:

- Екскурзия «Най-красивите метростанции в Москва» (при мин. 10 човека)  10 € на човек;

- Вечеря с руска национална кухня и фолклорна програма «Удивителна Русия» 19:30 – 21:30

(при мин. 15 човека) – 55 € на човек;

- Екскурзия до Царицино и Коломенское с посещение на двореца на Алексей Романов с включени трансфери, с водач / с български гид  (при мин. 15 човека) – 90 лв;

- Изкачване на небостъргача в Москва-СИТИ, наблюдателната площадка «PANORAMA 360»  с включен трансфер до Москва-СИТИ (09:00- 12:00), с водач / с  български гид  (при мин. 15 човека)  - 45 €. Изисква се предварителна заявка при сключване на договора за пътуване с плащане до 60 дни преди дата на тръгване;

- Круиз по Москва-река с кораб от флотилията на «RADISSON ROYAL»  (Главна палуба/ Основна  зала) 2,5 ч (19:00 – 21:30) с включени трансфери, с водач / без гид  (при мин. 15 човека):

1 вариант: без вечеря - Възр. 35 € / Дете 30 €

2 вариант: с включена вечеря  - Възр. 150 €  (при група мин. 10 човек)

деца  до 5 г - безплатно, ако детето не заема отделно пасажерско място.

Изисква се предварителна заявка при сключване на договора за пътуване с плащане до 60 дни преди дата на тръгване.

          Посещение на Московския цирк -  по желание, самостоятелно (информация при запитването);

Легендарният Московски цирк на Цветния булевард (Цветной Бульвар) е един от най-старите циркове в Русия. Основан преди повече от сто години през 1880 година, той има уникална история, възпитал е ненадминати актьори, които винаги са готови да възхищават публиката със зашеметяващи номера; или цирк «Аквамарин»  на танцуващите фонтани; или най-големия цирк на планетата «БОЛШОЙ МОСКОВСКИ ЦИРК» на проспект Вернадского.

 

Условия за записване:

 • Копие от задграничен паспорт,  валиден минимум 6 месеца след края на пътуването;
 • Попълнен договор и депозит в размер на 100 лв. на човек;
 • Пълно плащане до 60 дни преди датата на отпътуване;
 • Предоставянето на всички необходими документи за руска виза е най-късно до 40 дни преди отпътуване.

 

Данни за паспортен и визов режим:

За посещението на Русия се изисква виза, за която са необходими:

 • Задграничен паспорт с валидност минимум 6 месеца от датата на връщане;
 • Поне 2 свободни и без печати страници в паспорта;
 • Попълнена Визова анкета, която се попълва със съдействието на ТО;
 • 1 цветна АКТУАЛНА снимка от последните 3 месеца с размер 3,5 Х 4,5 см. на БЯЛ фон с ясно изображение на лицето в анфас без очила, шапки или забрадки. Изключение се прави само за гражданите, които поради тяхната етническа и религиозна принадлежност са със шапки или забрадки на снимката в паспорта. Облеклото на снимката трябва да е контрастно, без бели дрехи.
 • За деца под 18 г. е необходима нотариално заверена декларация от родителя, който не придружава детето.

 

Анулационни условия:

 • В случай на отказ от пътуването и прекратяване на договора от страна на потребителя, Туроператорът удържа следните неустойки:

·         при анулация до 60 дни преди датата на отпътуване – без неустойка, освен в случаите, когато ТО вече дължи неустойки по направени резервации на името на пътуващия. В случай, че при анулация се дължат неустойки, глоби или такси за анулиране на издадени вече самолетни, фериботни или автобусни билети, невъзвръщаеми депозити за хотели, круизи, визи и др. услуги, се прилагат тарифите, правилата и условията за анулация на съответния доставчик на услугата – авиокомпания, автобусна или фериботна компания, хотел и др;

·         ако ПОТРЕБИТЕЛЯТ се откаже от пътуването от 59 до 30 дни преди датата на пътуването, му се възстановяват 50% от общата стойност на пътуването;

·         ако прекратяването е под 30 дни преди датата на отпътуване или неявяване на полет, таксата прекратяване е в размер на 100% от цената на организираното пътуване в лева;

 • ПОТРЕБИТЕЛЯТ има право да прехвърли правото си на пътуване на трето лице в срок, съобразно спецификата на дестинацията, издаване на самолетен билет и не по-късно от 30 дни, като се задължава да заплати на ТУРОПЕРАТОРА само дължимите суми, свързани с тази промяна.
 • Всички откази от пътуване се извършат лично, в писмена форма в офиса, където е направено записването или по електрона поща със задължително уведомяване по телефона.

 

Информация за полетите:

 • Цената на международните директни полети на Аерофлот с един чекиран багаж до 23 кг., един ръчен багаж до 10 кг. и включени летищни такси е: 610 лева на билет. Посочената цена е валидна към януари 2021 и е калкулирана в Общата пакетна цена на екскурзията.
 • При повишаване на тарифата или на размера на летищните такси от страна на превозвача, се начислява доплащане към общата пакетна цена.

 

Важно!

 • Необходим брой за осъществяване на екскурзията: 20 или 15 туристи.

При по-малка група се доплащат съответно по 70 лв. на човек при група от 15-19 туристи.

 • В случай, че този брой не бъде набран до 40 дни преди отпътуване се уведомяват всички потребители и се възстановяват всички внесени депозити. 
 • Смяната на посочените хотели с подобни от същата категория не се счита за значителна  промяна на  програмата;
 • Всички допълнителни екскурзии и мероприятия се заявяват предварително в България и се заплащат на място, освен ако не е посочено друго.
 • Цените са изготвени при курс: 1€=90 рубли и при промяна на валутния курс на еврото към рублата организаторът си запазва правото да актуализира цената на екскурзията към датата на доплащане.
 • В Общата пакетна цена на екскурзията са включени всички входни такси по програма, чиято стойност е базирана към 30.01.2021. При промяна на тарифите от страна на самите туристически обекти, Туроператорът се задължава да актуализира цената.
 • Валута: 1 € = 90 RUB (към 30.01.2021)
 • Часово време: По време на пътуването часово време е като в България.
 • Последователността на туровете по програма може да подлежи на промяна поради настъпили промени в работния график на туристическите обекти в празнични и почивни дни, по време на национални празници и др. 
 • Туроператорът  не носи отговорност при смяна на часовете или анулиране на полетите от страна на авиокомпанията.
 • Туроператорът има сключена застраховка “Отговорност на Туроператора”
 • Текстът на програмата представлява изключително авторско право, за чието нарушаване е предвидена глоба съгласно чл. 97 от ЗАПСП.
 • Начин на плащане: в лева, по банков път.

 
гр. София 1000
бул. Ал. Стамболийски 15
тел.: 02 / 986 61 68, 0879 59 55 92
Е-mail: valenti7@abv.bg, info@avivalenti7.com
Skype: valenti7