Вежливост Актуалност Лоялност Експедитивност Надежност Точност Информативност 7-пъти!
  
Нова година в СПА хотел Девин
3 дни, България, Собствен транспорт

Нова година

 за периода 27.12.2020 – 03.01.2021

в SPA HOTEL DEVIN****


Прекарайте една спокойна и незабравима почивка сред красивата природа на Родопите. Можете да съчетаете спокойствието с посещение на историческите забележителности, които се намират в близост до Девин. Природа и история Ви очакват!  

 

ТИП ПОМЕЩЕНИЕ

ЦЕНА ДВЕ НОЩУВКИ

 

ЦЕНА ТРИ НОЩУВКИ

 

ЦЕНА ЧЕТИРИ

НОЩУВКИ

ЦЕНА ПЕТ

НОЩУВКИ

Двойна стая / на човек /

 

330 лв.

 

420 лв.

 

500 лв.

 

 

570 лв.

 

Апартамент / цена на човек /

445 лв.

 

510 лв.

 

620 лв.

 

720 лв.

 

Възрастен на допълнително легло

145 лв.

190 лв.

225 лв.

255 лв.

Дете 8 – 13.99 год.

70 лв.

75 лв.

80 лв.

80 лв.

Деца 0 – 7.99 год.

Безплатно настаняване със закуска / доплащане за вечеря на 31.12.2020 по желание – 60 лв. /

  ЦЕНАТА Е НА ЧОВЕК, ЗА ПРЕСТОЯ, ВАЛИДНА ПРИ НАСТАНЕНИ МИНИМУМ ДВАМА И ВКЛЮЧВА:

·         Съответния брой нощувкисъс закуска;

·         Празнична вечеря с програма на 31.12.2020

·         Късна закуска на 01.01.2021

·         Ползване на закрит плувен басейн с детска секция, термален басейн с Беденска Минерална Вода и джакузи, парна баня, сауна, лека сауна, фитнес, Wi-Fi, климатик във всяка стая, паркинг;

·         Туристически данък, туристическа застраховка и ДДС.

 

 

Какво може да се види в близост до Девин ?

Бачковски манастир

Бачковският манастир е вторият по големина и значимост български манастир. Разположен е на неголяма тераса, вдясно от поречието на Чепеларската река, до с.Бачково, на 10км от Асеновград и 30км от Пловдив. Това го прави изключително лесно достъпен и вероятно е най-посещаваният български манастир. Бачковският манастир „Успение на Пресвета Богородица”, е основан от севаст Григорий Бакуриани в 1083г. Още след основаването, в манастира е създадена и започва да действа книжовно-богословска школа. Григорий е успял да привлече в нея някои от изтъкнатите умове на времето си. За времето от основаването си до заемането на територията на манастира от турците, след падането на Пловдив в 1363г., той очевидно е запазил независимия си статут въпреки няколкократните му преминавания ту в български, ту във византийски ръце. Българските владетели не само са го зачитали, но и надарявали. Особено значителни дарения прави цар Иван Александър през първата половина на ХІVв., когато е признат за съктитор на манастира и негов портрет е изписан в манастирската Костница. Началото на ХVІІв. е времето, когато на Бачковския манастир е вдъхнат нов живот, обителта е основно обновена при игумените Матей и Партений. Препостроени са из основи съборният манастирски храм „Успение на Пресвета Богородица”, манастирската изба, трапезария и метохът в Асеновград.

Триградското ждрело, Ягодинска пещера, пещера Дяволското гърло

Перлата в сърцето на Родопите е Триградското ждрело. Уникалната природа спира дъха на всеки попаднал сред високите скали, скриващи на моменти слънцето от погледа. Ягодинската пещера е не по-малко впечатляваща. Дължината и е около 10км. Докато се разхождате във вътрешността и ще имате уникалната възможност да се насладите на причудливите образувания - сталактити, сталагмити и сталактони, които наподобяват Дядо Мраз, Снежанка и седемте джуджета, кулата в Пиза и други обекти от заобикалящия ни свят. Подземните езерца и не на последно място миниатюрните перлички са поредното богатство, което природата е сътворила дълбоко в земните недра.  След Ягодинската пещера можете да се отправите към Дяволското гърло. Според легендите Орфей слиза в пещера Дяволското гърло за да помоли Хадес - богът на смъртта - да освободи любимата му Евредика. Хадес се съгласил, но му поставил условие - да не се обръща назад, за да вижда Евредика, докато не излязат от подземното царство. Когато стигнали до Бучащата зала обаче, Орфей вече не чувал стъпките на любимата си и се обърнал да провери дали още върви зад него. Така обаче той я изгубил завинаги. Около пещерата можете да си закупите от местните производители сувенири, ароматни билки и мед.

Пловдив

Посещение на Пловдив – град, в който се преплитат древна история, млад дух и забързан пулс на ежедневието. Архитектурно-исторически резерват „Старинен Пловдив“, включен в списъка на 100-те национални туристически обекта, се намира в стария град на Тригълмието и включва 17 паметници от различни епохи. Стария Пловдив разкрива красотите на - крепостния комплекс на Небеттепе, античния стадион на площад „Джумаята”, форума на античния Филипопол, римските мозайки, Античния театър, Балабановата къща, къща „Хиндлиян”. Центъра и главната улица на Пловдив от своя страна предлагат приятни места за кафе и обяд, както и множество бутикови магазини за шопинг.

 

 

 

 

 


гр. София 1000
бул. Ал. Стамболийски 15
тел.: 02 / 986 61 68, 0879 59 55 92
Е-mail: valenti7@abv.bg, info@avivalenti7.com
Skype: valenti7