Вежливост Актуалност Лоялност Експедитивност Надежност Точност Информативност 7-пъти!
  
Уикенд в Хисаря СПА ХОТЕЛ АУГУСТА***
3 дни, България, Собствен транспорт

Уикенд в Хисаря

СПА ХОТЕЛ АУГУСТА***

 

С включени: 4 нощувки със закуски и СПА бонус - Лимфопреса на 2 полета.
от 04.11.2020г. до 30.11.2020г.

5 дни/4 нощувки

СОБСТВЕН ТРАНСПОРТ

ЦЕНА ОТ: 318 ЛВ.

Ден 1:

Отпътуване от София. Възможност за настаняване в хотела след 14 ч. Свободно време за релакс в СПА зоната на хотела или разходка из града. Хисаря е любимо място за почивка на много българи и чужденци, поради уникалните си природни дадености и богато културно-историческо наследство, съчетани с автентичните традиции и гостоприемството на местните жители. Лечебните минерални извори в Хисаря от хилядолетия насам са притегателен център за много народи и цивилизации, оставили тук ценни културни образци. Многото запазени и до днес забележителности в Хисаря са допринесли древният град да бъде обявен за археологически резерват, в който могат да се видят останките на римски терми и административни сгради, базилики, амфитеатър, римска гробница и други.Нощувка.

Ден 2: Закуска. Свободно време за релакс в СПА зоната на хотела. Нощувка

Ден 3: Закуска. Свободно време за релакс в СПА зоната на хотела. Нощувка

Ден 4: Закуска. Свободно време за релакс в СПА зоната на хотела. Нощувка

Ден 5: Закуска. Освобождаване на стаята до 12 ч.

 При резервация на 3 нощувки - бонус 4 нощувка !!!

  Цена от: 318 лв !


 • Настаняване – след 14:00 ч. Освобождаване – до 12:00 ч. При възможност: късно  освобождаване   до 17:00 ч. / ранно настаняване от 08:00 ч.: + 50 % от цената на нощувката.
 • Безплатно ползване на: вътрешен басейн, външен сезонен басейн, детски басейн, джакузи – всички с минерална вода, шезлонг и чадър (само на открития басейн), фитнес, сауна, стая за релакс, солна стая (до 30 мин. престой дневно), Wi-Fi на територията на хотела, паркинг (до изчерпване на наличните паркоместа).
 • Записване на часове – на място, след настаняване в SPA центъра на хотела, според възможностите. Гостите могат да ползват само определените в пакета брой и видове процедури, без да ги заменят с други. Всички допълнително заявени процедури се заплащат на място, по действащите цени.
 • Политика за хранене: закуската включена в цената ще се сервира във вид на сет-меню или на бюфет (без възможност за самообслужване), съгласно Указанията на МТ за фунциониране на МН и ЗХР в условията на опасност от заразяване с COVID-19 в България.
 • При настаняване всички гости трябва да попълнят декларация за отговорност в условията на пандемията от COVID-19.
 • Хотелът работи при стриктно спазване на противоепидемичните мерки, съгласно заповедите на МЗ. При евентуална промяна в обстановката е възможно предлагането на някои от услугите и/или съоръженията на територията на хотела да бъде ограничено.
 • Таксата за домашни любимци, притежаващи паспорт е 40.00 лв. за всеки ден от престоя. Гости на хотела – техни собственици се настаняват в удобни стаи, оборудвани с подходяща настилка, като имат грижата на добър стопанин.

 Цената включва:

 • нощувка
 • закуска
 • по един СПА пакет на човек за престоя (15 мин. масаж, перлена минерална вана и лимфопреса)
 • туристическа застраховка
 • туристически данък, 9%   ДДС.Цената НЕ включва:

Транспорт

Лични разходи

 

 

Какво можем да посетим в близост до Хисаря ?

Комплекс Старосел

Първата ни спирка е комплекс Старосел. Хотел Старосел се намира в покрайнините на село Старосел и предлага открит плувен басейн с гореща минерална вода. Има интериор в традиционен български стил с естествени материали, като дърво, камък и вълна. Разполага с пиано бар със съоръжения за караоке и със собствена винарна.Специалитети от българската кухня се сервират в ресторанта на хотел Старосел с лятна тераса. Предлага се богата винена листа и може да се организира дегустация на вино, както и винени обиколки в района. На място има също игрище за мини голф и малък зоопарк с домашни животни. Лов, конна езда и офроуд екскурзии в околността се организират срещу допълнително заплащане.

Тракийски култов комплекс Старосел. През 2000- та година там археолозите откриват най- голямата тракийска храм- гробница в Югоизточна Европа. Според учените тя датира от края на V век и началото на IV век пр. н. е. и най- вероятно е на тракийския владетел Ситалк- мoгъщ цар на Одриското царство.Некрополът се състои от 8 могили с различни размери. Гробницата е разположена в могила с височина 20 м и диаметър от 85 м, оградена с крепида с обиколка 241 м, играеща роля на крепостна стена. Входът на светилището е широк 1,60 м, украсата му е с орнаменти, известни като „вълчи зъби“. Гробницата е изградена от добре изработени каменни блокове, захванати помежду си със железни скоби, залети с олово. Състои се от: южно парадно стълбище, две странични, коридор, представителна фасада, правоъгълна и кръгла камера.В България тракийските могили са много, но Староселската е запазена с цялото си великолепие и e съхранила в себе си духа на древните траки.

Пловдив

Пловдив е един от най-старите градове в Европа. Пловдив е известен с културно-историческото си наследство, което датира от времето на траките – най-древното население, за което са намерени писмени източници на Балканския полуостров. Древната история на града оставя трайни следи в архитектурата му. Останки от Античността, Средновековието, Възраждането и съвременната култура съжителстват, вплетени в неустоимата красота на този вечен град. Пловдив е съхранил в себе си изключително ценни паметници, от които най-впечатляващи са Римският стадион, Античният театър, Одеонът, великолепните цветни мозайки, Акведуктът, крепостните стени, останките от тракийски поселища. Освен да се запознаете с богатата история на Пловдив ще имате възможността да се разходите по Главната улица на града, където са разположени множество бутикови магазини или да посетите Пеещите фонтани – символ на града. Капана от своя страна ще Ви привличе с интересните си заведения, занаятчийници, галерии, арт магазини, улични музиканти....


гр. София 1000
бул. Ал. Стамболийски 15
тел.: 02 / 986 61 68, 0879 59 55 92
Е-mail: valenti7@abv.bg, info@avivalenti7.com
Skype: valenti7