Вежливост Актуалност Лоялност Експедитивност Надежност Точност Информативност 7-пъти!
  
Почивка на Мавриций
10 дни, , Самолет

РАННО ЗАПИСВАНЕ -300 ЛЕВА НА ЧОВЕК ЗА НОВИ РЕЗЕРВАЦИИ ДО 30.06.2020

 

Остров Мавриций – едно райско кътче на Земята...

Мавриций е място, където ще изживета една различна и екзотична ваканция. Насладете се на кристално чистите тюркоазени води, коралови рифове и цветни риби, изгрева и залеза на слънцето, вкусна храна, лукс и комфорт.... Островът е подходящ както за влюбени двойки, така и за семейства с деца. Мавриций е най-големият от множество острови с вулканичен произход, намиращи се на около 800км. източно от африканския континент. Откроява се с разнообразен релеф: от планински – в южната част, през плато – централна част, до крайбрежни низини – на север. Преобладаваща част от населението са индуси, следвани от креоли, китайци и европейци, а двата официални езика са френски и английски. Символ на острова е изчезналата птица Додо.

 

ПЪРВИ ДЕН – ВТОРИ ДЕН: София - Истанбул - остров Мавриций

Заминаване от София през Истанбул за остров Мавриций. Пристигане на острова на следващия ден. Посрещане от представител на фирмата – партньор с гирлянди от цветя. Трансфер до избрания от Вас хотел, настаняване, свободно време, вечеря и нощувка.

 

ТРЕТИ ДЕН – ОСМИ ДЕН: остров Мавриций

Закуска. Свободно времe за плаж или екскурзии по желание. Вечеря и нощувка.

 

ДЕВЕТИ ДЕН - ДЕСЕТИ ДЕН: остров Мавриций – Истанбул - София

Закуска. Освобождаване на хотела. Трансфер до летището за полет за Истанбул. Последващ полет на следващия ден за София.

 

Цените са на човек в лева и включват:

Самолетен билет – София - Истанбул - о-в Мавриций - Истанбул - София на авиокомпания Turkish airlines с включен 1 брой регистриран багаж до 20 кг и 1 брой ръчен багаж с размери до 55х40х23 см и до 8 кг;

Трансфер летище - хотел - летище;

7 нощувки на съответната база изхранване в хотел по избор на остров Мавриций;

Обслужване от представител на фирмата – партньор на място;

Медицинска застраховка "Помощ при пътуване" с покритие 10 000 евро на ЗАД "Армеец".

 

Цената не включва:

Лични разходи;

Допълнителни екскурзии

Доплащане за застраховка „Помощ при пътуване“ за клиенти над 70 г. - 27 лв.

 

Полетно разписание:

Номер на полет           Маршрут         ИзлитаКаца

TK1030           София - Истанбул       21:25   23:45

TK 160Истанбул - о-в Мавриций       02:20   13:15

TK 161о-в Мавриций – Истанбул       21:05   06:05 / +1

TK1027           Истанбул - София       08:35   08:55

Важно: полетните разписания подлежат на препотвърждение преди датата на отпътуване.

 

ДОПЪЛНИТЕЛНА ИНФОРМАЦИЯ:

 

ТАКСИ ПРИ ПРЕКРАТЯВАНЕ НА ДОГОВОРА ОТ СТРАНА НА ПЪТУВАЩИЯ:

от третия ден, следващ записването до 60 дни преди датата на пътуването – 35% (тридесет и пет процента) от общата цена на пътуването.

от 59 до 30 дни преди датата на пътуването – в размер на депозита.

по-малко от 29 дни преди датата на пътуването или неявяване /no show/ - 100% (сто процента) от общата цена на пътуването.

Ако посочените срокове не противоречат на анулационните условия на авиопревозвача при закупени самолетни билети.

 

МИНИМАЛЕН БРОЙ ЗАПИСАНИ УЧАСТНИЦИ ЗА ОСЪЩЕСТВЯВАНЕ НА ПЪТУВАНЕТО:

Всички самолетни екскурзии се осъществяват при минимум 12 туриста. В случай че минималният брой записани участници за осъществяване на екскурзията не е достигнат, туроператорът може да анулира пътуването като възстанови на пътуващия изцяло всички плащания, направени за туристическия пакет, без да дължи допълнително обезщетение. Туроператорът е длъжен да уведоми пътуващите за анулирането на екскурзията:

20 дни преди започването на изпълнението на туристическия пакет – за пътувания с продължителност по-голяма от 6 дни

7 дни преди започването на изпълнението на туристическия пакет – за пътувания с продължителност от 2 до 6 дни

48 часа преди започването на изпълнението на туристическия пакет – за пътувания с продължителност по-малка от 2 дни.

 

НЕОБХОДИМИ ДОКУМЕНТИ:

Валиден задграничен паспорт минимум 6 месеца от датата на напускане на страната

Подписване на договор за организирано пътуване

ДОПЪЛНИТЕЛНИ ЕКСКУРЗИИ В МАВРИЦИЙ

Заявяват се предварително в България.

 

Светът на приключенията Касела – 200 лева на човек, целодневна екскурзия

С хектари земя от подветрената и суха страна на Мавриций, който ви дава истинско усещане, че се намирате в дива Африка! Този парк е подходящ за всеки един човек, семейство или група със своя набор от дейности на открито. Можете да прекарате един прекрасен ден с всички безплатни дейности като посещение на волиера с птици, идващи от целия свят, пътуване със сафари автомобил, по време на което излизате и разглеждате лъвове, гепарди и хиени с гледки към големи, тревисти заграждения и др. и още едно пътуване през много по-голяма зона, обитавана от зебри, щрауси и още много.

Цената включва:

Трансфер, сафари - зебри, щрауси, носорози, импали, антилопи, кудуси, гну, разходка през воалиера с птици, посещение на жираф, хипопотами, камили и лами, ферма за хранене, посещение на царството на големите котки, царството на маймуните, костенурките Алдабра, 4D кино.

Допълнително се предлагат:

Хранене на огромните костенурки Алдабра – 12 лева

15 минути контакт с лъвове – 70 лева

1 час разходка с лъвове – 220 лева

15 минути контакт с носорози – 120 лева

 

Коктейл от История и Култура – 240 лева на човек, целодневна екскурзия

Ще пътувате през северните пътища на острова, за да откриете пейзажи и невероятни изгледи за снимки. Ще посетите работилницата за модели на кораби, където ще се насладите на работата и ще разгледате шоурума на най-известните кораби. Ще погледнете местния живот през очите на село Goodlands, преди да прехвърлите северния бряг на Cap Malheureux. Предвидена е хубава разходка из градината Памплемес, преди да се насочите към захарното приключение, където ще бъде сервиран и мавритански обяд. Ще продължите този прекрасен ден съз захарното приключение, където можете да вкусите различни видове захар и определено - местния ром. Предвидени са 2 спирки в индуисткия храм и известната католическа църква - Отец Лавал, ще ви помогнат да откриете мавританската религиозната култура и традиции. Накрая местен майстор ще покаже „Mehendi“. Това е дизайн, наподобяващ кашмир, носен от индуистки жени на Мавриций.

Цената включва:

Трансфери и обяд.

 

Югът и неговите прелести – 297 лева на човек, целодневна екскурзия

Нека тази изключителна част от острова се отвори за вас ...

След малко пазаруване на централното площад във Флореал и Кюрепипе, ще шофирате до Националния парк и по пътя ще спрете до винарската изба Такамака, която е уникална в света. Следва посещение на свещеното езеро, наречено Grand Bassin, преди да се насочите към панорамния голф ресторант за мавритански обяд. По-нататък ще се спрете в спиртната фабрика Black River Gorges, където се произвежда ром и ще завършите с връхната точка на деня – оцветената в седем цвята земя и водопадите на Шамарел.

Цената включва:

Трансфери и обяд.

 

Пътят на чая – 265 лева на човек, целодневна екскурзия

Събудете петте си сетива, когато откриете приготвянето на чайове, ром и ванилия ...

Ще посетите „Domaine des Aubineaux“, колониална къща, построена през 1872 г., в буйната градина във високите земи и използвана от собствениците за чаена плантация. Обиколката ще продължи до фабриката за чай Bois Chéri. Разгледайте процеса на приготвяне на чай и посетете музея. Ще се насладите и на различното разнообразие от чайове, произведени в плантацията с панорама с изглед към езерце и южната част от острова. След това ще продължите на юг към Сейнт Обин, построен през 1819 г., тази колониална къща е превърната в ресторант, където ще бъде сервиран мавритански обяд. В градината има типична дестилерия за ром, която можете да видите с възможност за дегустация, оранжерията за цветя с ванилия и антуриум и къщата с ванилия, където можете да закупите част от тази изискана подправка.

Цената включва:

Трансфери и обяд.

 

Гмуркане с делфини – 219 лева на човек

Продължителност – 07:00-10:00 часа.

Делфините са сред най-фантастичните от всички създания, които живеят в океана. Тези бозайници винаги са имали специално място в сърцето и ума на хората. Делфина - весел и игрив, символ на интелигентност и благодат, може да се срещне по Западния бряг Мавриций. Мечтали ли сте си някога да поплувате с нашите приятелчета, делфините? Ако отговорът е да – то тогава това е перфектният избор за вас! На моторна лодка в залива Тамарин, ще имате възможността да се докоснете толкова близо до тези разкошни същества от вида дългоклюна стенела.

Цената включва:

Трансфери, закуска, шнорхелинг и инструктаж.

 

Гмуркане с делфини с обяд на остров Benitiers – 299 лева на човек

Продължителност – 07:00-14:30 часа.

Делфините са сред най-фантастичните от всички създания, които живеят в океана. Тези бозайници винаги са имали специално място в сърцето и ума на хората. Делфина - весел и игрив, символ на интелигентност и благодат, може да се срещне по Западния бряг Мавриций. Ще поплувате с делфини, ще гмуркате в океана и, ще се насладите на разходка на остров Benitiers. Това е парченце от Рая се намира на запад от главния остров. Мястото е кръстено така, защото в близост има скално образувание с форма на мидена черупка. Обядът включва барбекю с пиле и риба, хляб, салати, алкохол и безалкохолни напитки.

Цената включва:

Трансфери, закуска, шнорхелинг и инструктаж, барбекю за обяд.

 

Целодневен круиз на катамаран до L’ile aux Benitiers – 245 лева на човек

Продължителност – 09:30-15:30 часа.

Пътуването започва от източния бряг, като ще достигнем до залива Тамарин, където подскачащите делфинчета често могат да бъдат видени сутринта. Тези делфини , носещи името „дългоклюна стенела“ са изключително рядък вид, а тяхната особеност е да се въртят около себе си, докато изскачат от водата. След като приключим с наблюдаването на тези специални животни, круизът продължава към Морне и фантастичната му тюркоазена лагуна. Ще имате възможност да се гмуркате и да се сблъскате отблизо с невероятния морски живот на лагуната, докато екипажът приготвя за вас вкусното барбекю за обяд. Можете спокойно да се отпуснете и да се насладите на слънцето и уникалната природа, докато корабчето плава обратно.

Цената включва:

Трансфери, шнорхелинг, барбекю за обяд.

 

Целодневен круиз на катамаран до L‘ile aux Cerfs – 245 лева на човек

Продължителност – 09:30-15:30 часа.

Поглезете се с един вълнуващ ден, който ще бъде връхната точка на вашата почивка. Изберете този круиз с катамаран, който стартира от Trou d’Eau Douce и минава покрай източното крайбрежие към Ile aux Cerfs, известен като най-красивият плаж и истинска перла в пейзажите на Мавриций. Катамарана ще ви отведе до водопада Grande Riviere Sud Est, където чрез трансфер, ще бъдете закарани до устието на реката и ще имате възможност да си направите снимки. След това, круизът ще направи почивка на лагуната, където ще можете да се гмуркате с шнорхел и да се насладите на изобилния подводен свят (съоръженията, необходими за гмуркането са на разположение на борда). След това вълнуващо преживяване, екипажът ще опъне платната към уникалния остров Ile aux Cerfs, с легендарната си пясъчна плитчина. По пътя към острова, екипажът ще приготви за вас вкусно барбекю за обяд, който ще се сервира при пристигането на острова, като също така ще ви бъде сервирано и ароматно вино, а всички напитки са неограничени по време на престоя ви там. След това ще имате свободно време да посетите острова и да се насладите на чисто белите му плажове. Следобед, катамаранът ще отплава обратно към Trou d’Eau Douce, като ще имате трансфер то избрания от вас хотел.

Цената включва:

Трансфери, шнорхелинг, барбекю за обяд.

 

Риболов

Продължителност 4 часа - 1600 лева на лодка с капацитет максимум 5 човека

Продължителност 6 часа – 2119 лева на лодка с капацитет максимум 5 човека

 

Мухарски риболов. Вашето преживяване ще бъде ненадминато и уникално от всяка риболовна екскурзия, на която сте били преди. Ще имате възможност да хванете гигантски тревали, баракуда, риба тон, скални трески, бели и черни акули, и много други! Нашата политика за улов и пускане гарантира минимално въздействие върху ценните морски екосистеми на Мавриций.

Цялото снаряжение, пръчки и друго оборудване са включени в сафарито, както и безалкохолните напитки.

Цената включва:

Необходимото оборудване, стръв, вода и безалкохолни напитки.

Цената не включва:

Трансфер от и до хотела. В зависимост от броя хора, можем да изготвим индивидуална оферта за трансфер.

 

Дълбоководен риболов

Продължителност 07:00-13:00 часа - 1430 лева на лодка с капацитет максимум 6 човека

Продължителност 07:00-16:00 часа - 1855 лева на лодка с капацитет максимум 6 човека

 

Мавриций е много известен с дълбоководния си риболов, който се практикува от местните жители от много години. При перфектни условия, преобладаващи през цялата година, възможностите за борба с гигантските Синя риба Меч, Черна риба Меч, Акула Мако, Риба тон и много други вълнуващи риби се предоставят на опитни рибари и начинаещи.

Цената включва:

Необходимото оборудване, стръв, вода и безалкохолни напитки.

Цената не включва:

Трансфер от и до хотела. В зависимост от броя хора, можем да изготвим индивидуална оферта за трансфер.

 

Сафари в океана – 297 лева на човек

Продължителност 07:30-13:30 часа

Качете се на удобна скоростна лодка на западния бряг и отплавайте към „Балаклава“, за да наблюдавате костенурките в своето естествено местообитание. Балаклава е на северозападния бряг и има морски защитен коралов риф, което го прави идеална дестинация за шнорхелинг. Освен това е известен като едно от най-добрите места в района за забелязване на морски костенурки, така че не забравяйте да вземете подводна камера с вас! След това уникално преживяване, отплавайте обратно до Flic en Flac а на борда ще се насладите на различни хапки и напитки.

Цената включва:

Трансфери, шнорхелинг, хапки и напитки за обяд.

 

Тандемен скок с парашут – 810 лева на човек

Опитайте това уникално изживяване за цял живот!

Мавриций е едно от най-красивите места в света, където може да се направи тандемен скок с парашут! След 5 до 10 минути инструктаж с един от инструкторите, 25 минути пътуване със самолет ще ви отведе до необходимата надморската височина (3000 метра).

Прикачен към професионалния инструктор, ще имате 40 секунди свободно падане и полет от 3 до 5 минути с парашут, преди да се приземите в зоната за кацане в Mon Plaisir Sugar Estates, до Rivière du Rempart в североизточната част на острова.

Максимални килограми за скока – максимум 90-95 кг и минимум 40-45 кг.

Цената включва:

Екипировка, инструктаж и скок.

Цената не включва:

Трансфер от и до хотела. В зависимост от броя хора, можем да изготвим индивидуална оферта за трансфер.

Видео и снимки (около 200 снимки) – 318 лева

 

Полет с малък самолет над лагуната при минимум двама

Полет 10 минути – 380 лева на човек

Полет 30 минути – 875 лева на човек

Полет 60 минути – 1000 лева на човек

Изпитайте зашеметяващата и вдъхновяваща панорамна гледка към Югозападния бряг на Мавриций от бордови самолет! Гледката е просто спираща дъха! Удобно седнал до пилота с безпрепятствен изглед, прелитате над ослепителен пейзаж от цветове. Най-красивите лагуни, изпълнени с различни цветове, изглеждат почти нереални.

По време на целия полет ще се насладите на живописното разнообразие на тази част на острова по възможно най-добрия начин, където ще можете да оцените всеки един момент!

Цената не включва:

Трансфер от и до хотела. В зависимост от броя хора, можем да изготвим индивидуална оферта за трансфер.

 

Разходка с хеликоптер при минимум 2 човека

Полет 15 минути – 354 лева на човек

Полет 30 минути – 590 лева на човек

Полет 60 минути – 1119 лева на човек

Открийте Мавриций по наистина оригинален начин и си осигурете едно незабравимо изживяване! Насладете се на панорама от великолепни лагуни, девствени брегови линии, вълнообразни полета от захарна тръстика и други невероятни гледки. Обиколките продължават между петнадесет минути до един час, с различни маршрути въз основа на продължителността на полета, местата на хеликоптер и метеорологичните условия.

Нека друга страна на Мавриций се разгъне под вас, докато се издигате над панорама от великолепни лагуни, девствени брегови линии, вълнообразни полета от захарна тръстика и други невероятни гледки. Могат да бъдат организирани и индивидуални обиколки.

Цената не включва:

Трансфер до летището в Порт Луис и обратно до хотела. В зависимост от броя хора, можем да изготвим индивидуална оферта за трансфер.

 

Посещение на Природен парк Ванила при минимум 2 човека - 168 лева на човек

Природен парк Ванила е основан през 1985 година, като първоначалното му наименование е било Парк на крокодилите Ванила. Ванила парк е дом на различни видове крокодили, гигантски костенурки, игуани, диви свине, елени. Колекцията, събрана в инсектариума на парка е една от най-големите в света – над 26 000 вида насекоми от петте континента. На територията му има още аквариум, музей, игрална зона за най-малките, мини ферма и ресторант, в който се сервират крокодилски специалитети.

Разходете се, разгледайте чудесата на Ванила парк, но обърнете специално внимание на костенурките Алдабра. Те са над 700, разхождат се свободно навсякъде на територията на парка и вероятността да ги срещнете е голяма. Можете да ги нахраните или да ги погалите. Животните са свикнали с присъствието на хората и са много дружелюбни.

Цената включва:

Трансфер и входен билет за парка.

 

Хотели по избор:

Tropical Attitude***

Couple Seafront room на база закуска и вечеря

Дата

База

Възрастен в двойна стая

Единична стая

18.09.2020 г.

HB

3205 лв.

3686 лв.

21.10.2020 г.

HB

3509 лв.

4195 лв.

15.11.2020 г.

HB

3509 лв.

4195 лв.

04.12.2020 г.

HB

3465 лв.

4149 лв.

22.01.2021 г.

HB

3465 лв.

4149 лв.

19.02.2021 г.

HB

3465 лв.

4149 лв.

12.03.2021 г.

HB

3465 лв.

4149 лв.

24.09.2021 г.

HB

3205 лв.

3686 лв.

23.10.2021 г.

HB

3509 лв.

4195 лв.

20.11.2021 г.

HB

3509 лв.

4195 лв.

11.12.2021 г.

HB

3565 лв.

4316 лв.


Couple Seafront room на база All Inclusive

Дата

База

Възрастен в двойна стая

Единична стая

18.09.2020 г.

AI

3590 лв.

4071 лв.

21.10.2020 г.

AI

3895 лв.

4577 лв.

15.11.2020 г.

AI

3895 лв.

4577 лв.

04.12.2020 г.

AI

3845 лв.

4535 лв.

22.01.2021 г.

AI

3845 лв.

4535 лв.

19.02.2021 г.

AI

3845 лв.

4535 лв.

12.03.2021 г.

AI

3845 лв.

4535 лв.

24.09.2021 г.

AI

3590 лв.

4071 лв.

23.10.2021 г.

AI

3895 лв.

4577 лв.

20.11.2021 г.

AI

3895 лв.

4577 лв.

11.12.2021 г.

AI

3845 лв.

4535 лв.

 

 

RIU Creole****

Lateral Sea View на база All Inclusive

Дата

База

Възрастен в двойна стая

Единична стая

Възрастен на допълнително легло

Дете (6-12.99) на допълнително легло

18.09.2020 г.

AI

3809 лв.

4591 лв.

3616 лв.

2519 лв.

21.10.2020 г.

AI

4029 лв.

4935 лв.

3805 лв.

2519 лв.

15.11.2020 г.

AI

3975 лв.

4855 лв.

3755 лв.

3246 лв.

04.12.2020 г.

AI

3929 лв.

4809 лв.

3710 лв.

3200 лв.

22.01.2021 г.

AI

4259 лв.

5329 лв.

3990 лв.

3369 лв.

19.02.2021 г.

AI

4259 лв.

5329 лв.

3990 лв.

3369 лв.

12.03.2021 г.

AI

4259 лв.

5329 лв.

3990 лв.

3369 лв.

24.09.2021 г.

AI

3809 лв.

4591 лв.

3616 лв.

2519 лв.

23.10.2021 г.

AI

4029 лв.

4935 лв.

3805 лв.

2519 лв.

20.11.2021 г.

AI

3975 лв.

4855 лв.

3755 лв.

3246 лв.

11.12.2021 г.

AI

3929 лв.

4809 лв.

3710 лв.

3200 лв.

 


гр. София 1000
бул. Ал. Стамболийски 15
тел.: 02 / 986 61 68, 0879 59 55 92
Е-mail: valenti7@abv.bg, info@avivalenti7.com
Skype: valenti7