Вежливост Актуалност Лоялност Експедитивност Надежност Точност Информативност 7-пъти!
  
ИНДОКИТАЙ - АЗИАТСКА ПОЕЗИЯ
0 дни, Индокитай, Самолет

ИНДОКИТАЙ - АЗИАТСКА ПОЕЗИЯ

 

* БАНКОК * СИЕМ РЕАП * ПНОМ ПЕН * ХО ШИ МИН * МУИ НЕ

 

ДЕН 1 | Полет до Банкок

Пристигане в Банкок. Нашият екскурзовод ще Ви посрещне на летището. Трансфер до хотела. Нощувка в района на Банкок.

 

ДЕН 2 | Банкок

Закуска. Ще имате свободно време или полудневна екскурзиядо "Кралския дворец" и три от най-величествените храмовев Банкок ("Пакет допълнителни екскурзии"): "Уат Траймит"(храмът на Златния Буда, висок 3 м с тегло 5,5 т), "Уат По" (храмътна Полегналия Буда е най-големия в Банкок), "Уат Пра Кеу"(храмът на Изумрудения Буда, изсечен от един-единственнефритен блок). Нощувка в района на Банкок.

Забележка: За посещение на Големия дворец е необходимоподходящо облекло.

 

ДЕН 3 | Банкок – граница Араняпратхет – Сием Реап

Закуска. Отпътуване към Сием Реап (Камбоджа) през Араняпратхет. Вашият екскурзовод ще Ви посрещне на границата вБан Пакард/Псар Прум. Ще продължите до Сием Реап. Вечеряв хотела ("Пакет вечери"). Нощувка в района на Сием Реап.

 

ДЕН 4 |  Сием Реап – Ангкор Ват

Закуска. Ще имате свободно време или възможност за целодневно разглеждане на храмовете Ангкор Ват ("Пакет допълнителни екскурзии" с включен обяд): Ще започнете от Южнатапорта надревния гр. Ангкор Ват, преди посещението на храма„Байон“. Следва „Пименакас“, разположен във вътрешносттана Кралския дворец, където ще се изкачите по храма и ще се насладите на прекрасната гледка към „Ангкор Том“, след което ще продължите до „Пра Палилай“. Ще видите още Терасата на прокажените царе и Терасата на слоновете. Ще посетите и „Та Пром“ построен през XII в. – един от най-популярните храмове в района на Ангкор. След разходката ще се върнете в Сием Реап, за да избягате от топлината, а по-късно отново ще се отправите към Ангкор Ват, за да посетите най голямата религиозна сграда в света. Последната спирка е пирамидално оформения храм „Пре Руп“, от където се открива впечатляваща гледка към кулите на Ангкор Ват. Построен от Суряварман II в началото на XII в. като държавен храм и по-късно мавзолей, храмът първоначално е бил посветен на бог Вишну. Вечеря в хотела ("Пакет вечери"). Нощувка в района на Сием Реап.

 

ДЕН 5 |  Сием Реап – Пном Пен

Закуска. Ще отпътувате към Пном Пен (столицата на Камбоджа). Ще спрете на моста „Спин Праптос“, който датира още от времето на Кхмерската империя. Ще продължите към фермата за коприна „Сантук“, където ще се насладите на вкусен кхмерски обяд. С помощта на екскурзовод ще се запознаете с всички етапи в производството на коприна – от копринената буба до крайния продукт, който селяните тъкат. Ще посетите и пазара в Скуон, там ще видите местни специалитети, като пържени тарантули. В Пном Пен ще посетите Кралския дворец. Ще се разходите из комплекса и градините. Ще посетите Сребърната пагода, в която се съхранява колекция от статуи на Буда, едната от които е украсена с 9584 диаманта, а подът вътре е покрит от 5000 сребърни плочки. Ще посетите и Ривърсайд – възможност за кратка разходка по една от малкото пешеходни алеи в Пном Пен. Нощувка в района на Пном Пен. Вечерен круиз в Пном Пен ("Пакет вечери"). Пътуването е на борда на круизна лодка с уникален дизайн на катамаран, по реките Меконг и Тонле Сап.

 

ДЕН 6 |  Хо Ши Мин (Сайгон) – Тунелите в Куши

Закуска. Ще отпътувате за Хо Ши Мин, където ще посетите тунелите Куши, използвани от партизанските комунисти по време на Виетнамската война. Мрежата от тунели се простира на 250 км и е разположена на три нива под земята. Това ще Ви даде ясен поглед върху трудностите и ужасите на партизанската война. Нощувка в райна на Хо Ши Мин.


ДЕН 7 |  Хо Ши Мин (Сайгон)

Закуска. Свободно време за разглеждане на града или разходка с лодка по р. Меконг ("Пакет допълнителни екскурзии" с включен обяд): Делтата на Меконг, известна като Оризовата купа на

Виетнам, най-плодородният регион и основен производител на ориз и тропически плодове. Нощувка в района на Хо Ши Мин.

 

ДЕН 8 |  Хо Ши Мин (Сайгон) – Муи Не (курорт)

След закуска ще имате свободно време или полудневна екскурзия из Хо Ши Мин ("Пакет допълнителни екскурзии"). Ще видите невероятния Дворец на обединението, Централната поща и Нотр Дам - представители на френската колониална архитектура. В Чолон ще посетите храма "Тиен Хау" (посветен на богинята на морето). Трансфер до курорта Муи Не на брега на Южнокитайско море. Вечеря в хотела ("Пакет вечери").

 

ДЕН 9 - 11 |  Муи Не (курорт)

Закуска. Свободно време за плаж и почивка. Вечери в хотела ("Пакет вечери").

 

ДЕН 12 |  Полет до България

Закуска. Трансфер към летището. Полет обратно към София.

 

I. Ценатаза избраната дата включва:

 

ПОЛЕТИ С РЕНОМИРАНА АВИОКОМПАНИЯ
ВСИЧКИ ЛЕТИЩНИ ТАКСИ
БАГАЖ - 20 кг регистриран и 8 кг салонен багаж.
TРАНСФЕР с модерен автобус с климатик.
НАСТАНЯВАНЕ - специално за Вас сме избрали отлични хотели според местната категоризация.

- ЕКСКУРЗИИ - богата екскурзионна програма.
ХРАНА - 11 закуски на блок маса.
ВОДАЧ с български език. По време на целия престой той ще бъде с Вас, за да Ви дава подробна информация за цялата програма, ще Ви съветва и оказва съдействие.

 

II. Цената не включва:

 

Задължителна медицинска застраховка от Мондиал Асистанс с покритие 50 000 евро за лица до        65 г.: 42,00 лв. За лица, навършили 66 г., застраховката се заплаща в двоен размер.
- Доплащане за индивидуално настаняване (в случай, че желаете да пътувате сами и да нощувате в самостоятелна стая): 849,00 лв.;
Туристическа виза за Тайланд:
€ 35,00;

- Туристическа виза за Камбоджа: € 25,00 (издава се при пресичане на границата);

- Туристическа виза за Виетнам: $ 80,00;

В цената не е включен бакшишът за екскурзоводскообслужване и шофьор.

 

(На място се заплаща такса обслужване за местния екскурзовод и шофьор, които ще бъдат на разположение и ще се грижат за групата по време на целия престой. Таксата, в размер на $ 50,00 ще бъде събрана от вашият водач от България. В края на пътуването всеки клиент решава сам, дали да задели допълнителна сума, която да остави, като комплимент и по този начин да даде оценка за обслужването, което е получил.)

 


III. Ние Ви препоръчваме:

 

"Пакет допълнителни екскурзии" – 399,00 лв., който осигурява:
• Полудневна екскурзия в Банкок;
• Екскурзия до храмовете Ангкор Ват с включен обяд;
• Разходка с лодка по река Меконг с включен обяд;

• Полудневна разходка на Хо Ши Мин.
"Пакет вечери" – 319,00 лв., който осигурява:

• 6 вечери в хотелите в ден 3-4; 8-11;

• 1 вечеря на круиз в Пном Пен.
- Застраховка "Отмяна на пътуването"

 

IV. Дати и цени – сезон Есен 2020:

 

Date

BB

HB

EXC

SGL

Авиокомпания

Полетна информация

21.09.2020

3499

319

399

849

Turkish Airlines

1 TK1030 L  MO 21SEP  SOFIST KK26  2140 2305 CABIN YE

2 TK  68 L  TU 22SEP  ISTBKK KK26  0125 1500 CABIN YE

4 TK 163 L  SA 03OCT  SGNIST KK26  2110 0415*CABIN YE

5 TK1027 L  SU 04OCT  ISTSOF KK26  0745 0905 CABIN YE

 

* Посочените цени са на човек и са валидни при записване на двама души, настанени в двойна стая. До изчерпване на местата. Всички цени са с ДДС.

*Депозит при направа на резервация: 400,00 лв. на човек.

 

V. Примерни хотели по програмата:

 

- Банкок – 2 нощувки в хотел ROYAL PRINCESS LARN LUANG 4*

- Сием Реап – 2 нощувки в хотел ANGKOR PARADISE HOTEL 4*

- Пном Пен – 1 нощувка в хотел RIVER HOME BOUTIQUE HOTEL 4*

- Хо Ши Мин – 2 нощувки в хотел NORTHERN SAIGON HOTEL 4*

- Муи Не – 4 нощувки в хотел PHU HAI BEACH RESORT & SPA 4*


гр. София 1000
бул. Ал. Стамболийски 15
тел.: 02 / 986 61 68, 0879 59 55 92
Е-mail: valenti7@abv.bg, info@avivalenti7.com
Skype: valenti7