Вежливост Актуалност Лоялност Експедитивност Надежност Точност Информативност 7-пъти!
  
ИНДИЯ И НЕПАЛ - СТРАНИ С ОТВОРЕНИ СЪРЦА
0 дни, Индия, Самолет

ИНДИЯ И НЕПАЛ - СТРАНИ С ОТВОРЕНИ СЪРЦА

 

* ДЕЛХИ * МАНДАВА * ДЖАЙПУР * АГРА * КАТМАНДУ * БХАКТАПУР

  

ДЕН 1 | Полет до Делхи

Ще кацнете в Делхи. Наш представител ще Ви посрещне. Трансфердо хотела и настаняване. Ще имате обзорна обиколка на ОлдДелхи - паметника на Махатма Ганди „Raj Ghat”, Червенатакрепост, построена от император Шах Джахан, пазара „ЧандиЧоук“ и джамията „Джама Масджид“. Ще имате възможност заразходка с рикша по оживените улици на Чанди Чоук ("Пакетдопълнителни екскурзии"). Ще посетите Китаб Минар – най-високата каменна кула в Индия, военния мемориал “India Gate”,гробницата на Хумаюн, сградите на Президенството, Парламентаи Правителството. Нощувка в района на Делхи.

 

ДЕН 2 | Делхи – Мандава

Закуска. Отпътуване към Мандава. Крепостта е една от най-красивите в Раджастхан, сега хотел. Наричат Мандава “Художественатагалерия на Раджастхан на открито” заради местните имения,в които има многообразие от изрисувани фасади и порти. Пожелание може да се включите в едночасово сафари с джипили половинчасова разходка с камила по дюните на Мандава("Пакет допълнителни екскурзии") до традиционно индийскоселище. Нощувка в района на Мандава.

 

ДЕН 3 | Мандава – Джайпур

Закуска. Отпътуване към Джайпур. Ще посетите градския дворец, Джантар Мантар – най-голямата каменна обсерваторияв света, Хава Махал (дворецът на ветровете). Вечерта ще иматевъзможност да се включите в готварски урок + вечеря ("Пакетвечери"). Нощувка в района на Джайпур.

 

ДЕН 4 | Джайпур

Закуска. Ще посетите крепостта „Амбър “. През останалатачаст от деня ще разполагате със свободно време или някоядопълнителна екскурзия по желание. Разходка с джип докрепостта „Форт Амбър“ ("Пакет допълнителни екскурзии").Или може да се разходите по калдъръмените улици на Самод("Пакет допълнителни екскурзии"). Ще посетите местнитесветилища, базари, както и кралските градини на „Samode Bagh“.Или привечер ще имате възможността да се сприятелите съсслон „Eleday“ ("Пакет допълнителни екскурзии"). Нощувкав района на Джайпур.

 

ДЕН 5 | Джайпур – Агра

Закуска. По пътя за Агра ще видите изоставения град ФатехпурСикри. Ще посетите и забележително добре запазените сгради в„Призрачния град“, включително „Джама Масджид“, гробницатана Салим Чисти, двореца „Панч Махал“. Настаняване в хотела. Щепосетите крепостта Агра ("Пакет допълнителни екскурзии").Вечерта ще посетите шоуто „Mohabbatein Taj“, което представлявапоредица от пиеси, посветени на Могулската империя.Или бихте могли да се включите в дегустационна обиколка("Пакет допълнителни екскурзии"). Нощувка в района на Агра.

 

ДЕН 6 | Агра – Делхи – Нагаркот

На зазоряване ще посетите храма Тадж Махал, построен всредата на XVII в. от могулския император Шах Джахан засъпругата му Мумтаз Махал. Връщане в хотела за закуска. Щеотпътувате обратно за Делхи, за да отлетите за Катманду. Следкато пристигнете в столицата на Непал следва трансфер доНагаркот (типично непалско село). Ще разполагате със свободно време. Нощувка в района на Нагаркот.

 

ДЕН 7 | Нагаркот – Бхактапур – Катманду

Закуска. Ще се отправите към Катманду, като по пътя ще посетитеБхактапур – градът на преданите (част от световното наследствона ЮНЕСКО). Ще посетите площад Дубар с храмове и фрески във

викториански стил. Нощувка в района на Катманду.

 

ДЕН 8 |  Катманду

Преди закуска, имате възможност да се включите в 45 минутенполет в планината с Yeti Air (заплаща се отделно). Той ще Виразкрие най-красивата гледка към Еверест. След закуска, сепригответе даразгледате Патан, наричан още „градски занаятчия“.Ще посетите площад Патан Дубар, който е признат за един от най-добрите градски пейзажи в света (част от световното наследствонаЮНЕСКО). Вечерта ще имате възможност да се разходите срикша. Ще разполагате със свободно време за пазаруване наизвестния пазар Тамел. Нощувка в района на Катманду.

 

ДЕН 9 |  Катманду

Закуска. Ще посетите площад Дурбар, сърцето на Стария градна Катманду и комплекс от множество храмове и статуи. Щеразгледате Хануман Рао (порта на Хануман), храма Пашупатина(ако времето позволява, можете да присъствате на вечернатацеремония Аарти). Нощувка в района на Катманду.

 

ДЕН 9 |  Полет до България

Закуска. Трансфер до летището за обратния полет до София.

 

I. Ценатаза избраната дата включва:

 

ПОЛЕТИ С РЕНОМИРАНА АВИОКОМПАНИЯ - Вътрешен полет Делхи – Катманду с местна авиокомпания.
ВСИЧКИ ЛЕТИЩНИ ТАКСИ
БАГАЖ - 23 кг регистриран и
7 кг салонен багаж.
TРАНСФЕР -
Летище-Хотел-Летищес модерен автобус с климатик.
НАСТАНЯВАНЕ -  Отлични
хотели според местната категоризация.
ХРАНА - 9 богати закуски на блок маса.
ВОДАЧ с български език. По време на целия престой той ще бъде с Вас, за да Ви дава подробна информация за цялата програма, ще Ви съветва и оказва съдействие.

 

II. Цената не включва:

 

Задължителна медицинска застраховка от Мондиал Асистанс с покритие 50 000 евроза лица до        65 г.: 42,00 лв.За лица, навършили 66 г., застраховката се заплаща в двоен размер.
- Доплащане за индивидуално настаняване (в случай, че желаете да пътувате сами и да нощувате в самостоятелна стая): 799,00 лв.

- Туристическа виза за еднократно посещениена Индия: 86 USD.

В цената не е включен бакшишът за екскурзоводскообслужване и шофьор.

 

III. Ние Ви препоръчваме:


"Пакет допълнителни екскурзии" – 2
49,00 лв., който осигурява:

·         Разходка с рикша по оживените улици на Чанди Чоук;

·         Едночасово сафари с джип по дюните на Мандава / Половинчасова разходка с камила по дюните на Мандава;

·         Посещение на крепостта Агра + „Mohabbatein Taj“ шоу / Дегустационна обиколка;

·         Разходка с джип до крепостта Амбър / Разходка в Самод / Възможност за сприятеляване със слон "Eleday".

- 45 мин. полет с Yeti Air в сърцето на Хималаите: 479,00 лв.

 

- "Пакет 7 вечери" – 359,00 лв., който осигурява:

·         9 вечери в хотелите + готварски урок в Джайпур.

- Застраховка "Отмяна на пътуването"

IV. Дати и цени – сезон Есен 2020:

 

Date

BB

HB

EXC

Полетс Yeti Air

SGL

Авиокомпания

Полетна информация

04.11.2020

3199

359

249

479

799

TURKISH AIRLINES

N/A

 

* Посочените цени са на човек и са валидни при записване на двама души, настанени в двойна стая. До изчерпване на местата. Всички цени са с ДДС.

 

*Депозит при направа на резервация: 400,00 лв. на човек.

 

V. Примерни хотели по програмата:

 

- Делхи  1 нощувкa в хотел S K PREMIUM PARK 3*

- Мандава  1 нощувкa в хотел UDAI VILAS PALACE 3*

- Джайпур 2 нощувки в хотел KK ROYAL HOTEL 5*

- Агра1 нощувкa в хотел HOWARD PLAZA THE FERN 4*

- Нагаркот1 нощувкa в хотел THE FORT RESORT 3*

- Катманду 3 нощувки в хотелHOTEL MULBERRY 3*

 


гр. София 1000
бул. Ал. Стамболийски 15
тел.: 02 / 986 61 68, 0879 59 55 92
Е-mail: valenti7@abv.bg, info@avivalenti7.com
Skype: valenti7