Вежливост Актуалност Лоялност Експедитивност Надежност Точност Информативност 7-пъти!
  
ШОК ЦЕНА!!! ПЕТЗВЕЗДНА НОВА ГОДИНА В АЛБАНИЯ 2020 !
4 дни, Албания, Автобус

ПЕТЗВЕЗДНА НОВА ГОДИНА

В АЛБАНИЯ 2020

ХОТЕЛ GRAND BLUE FAFA RESORT 5*

Богата екскурзионна програма

 4 дни/ 3 нощувки, 3 закуски и 2 вечери

Дата на заминаване: 30.12.2019 г. - 02.01.2020 г.

ШОК ЦЕНА - 379лв.!!! 

ДЕН 1 – 30.12.2019

Отпътуване в 05:00 ч. от автогара Сердика в София. Отпътуване от Перник в 06:00 ч. (от бензиностанция – на околовръстен път), в 06:30 ч. от Дупница ( от бензиностанция – на Околовръстен път), от Кюстендил в 07:00 ч. (от бензиностанция – на околовръстния път). Продължаваме към македонската граница и по маршрут Скопие - Струга - Дуръс. Вечерта настаняване в хотела. Вечеря. Нощувка.

ДЕН 2 – 31.12.2019

Закуска.По желание: целодневна екскурзия до Круя и Тирана с допълнително заплащане. Ще се отправим сутринта към родното място на националния герой Скендербег с едноименния замък- крепост и музей. Известен в градчето е и Етнографския музей, съхраняващ експонати на повече от 400 г. Ще се разходим из калдъръмената чаршия, останала завещание от Османско време.

Екскурзията ни ще ни отведе до Тирана. Туристическа обиколка из центъра на града, минавайки през площад Скендербег, джамията „Етем Бей”, Часовниковата кула, статуята на Скендербег, Дворецът на културата, Националния исторически музей. Мавзолея на Енвер Ходжа. Свободно време за разходка. Връщане в хотела. Подготовка за Новогодишната нощ. Новогодишна Гала Вечеря с програма и напитки без ограничение. Нощувка.

ДЕН 3 – 01.01.2020

Късна закуска. Посещение на центъра на курорта Дуръс. Ще започнем разходката ни от крайбрежната алея „Таулантия”, подарък за Енвер Ходжа от Фидел Кастро, осеяна със стотици палми, улични музиканти и търговци. Ще минем покрай православната църква в центъра, Венецианската кула, културния център, археологическия музей и др. Може да се насладите на италианско кафе и албанска баклава в някое от десетките заведения по крайбрежието. Ще имаме свободно време за снимки, пазар или чаша ароматно кафе.

След обяд допълнителна екскурзия до Берат - по желание, срещу допълнително заплащане /екскурзията е 30 лева при минимум от 25 туристи- входните такси се заплащат отделно/. Около 14:30 ч. отпътуване към „градът на хилядите прозорци”, разположен на албанската река Осум и носещ славянското си име Белиград до 17 век. В града-музей, защитен от ЮНЕСКО като част от Световното културно наследство. Туристическа обиколка из Стария град, ще минем покрай Крепостта, Музея на Онуфри, Етнографския музей. В града остават запазени и част от православни църкви. Връщане в хотела. Свободно време за разходка. Завръщане в хотела.Вечеря. Нощувка.

ДЕН 4 – 02.01.2020

Закуска. Отпътуване за България. Попътно спиране в Охрид. Свободно време за обяд и фото-пауза на Охридското езеро. Ще минем покрай Стария град, разположен в подножието на Самуиловата крепост, с чаровните кафенета и рибни ресторанти сгушени из калдъръмените улици. Пристигане в София късно вечерта на автогара Сердика.

Пакетна цена с настаняване в хотел GRAND BLUE FAFA RESORT 5*  http://www.fafa.al/web/grand-blue-fafa/

Цената включва:

 • v  Транспорт с комфортен автобус;
 • v  3 нощувки със 3 закуски и 2 вечери в хотел GRAND BLUE FAFA RESORT 5*  Всички пътни и гранични такси;
 • v  Водач - представител по време на пътуването;
 • v  Панорамна екскурзия до центъра на Дуръс;
 • v  Посещение на град Скопие на отиване и свободно време в центъра на града;
 • v  Посещение на град Охрид на връщане за фотопауза и обяд;
 • v  Медицинска застраховка на стойност 5000 евро към ЗАД "Армеец";

Цената не включва:

 

 • v  Новогодишна Гала вечеря - 50 лв. за възрастен / 35 лв. за дете до 12 г.
 • v  Разходи от личен характер;
 • v  Екскурзии до Круя и Тирана – 35 лева на човек (при мин 25 човека);
 • v  Екскурзия до Берат – 35 лева на човек (при мин 25 човека);
гр. София 1000
бул. Ал. Стамболийски 15
тел.: 02 / 986 61 68, 0879 59 55 92
Е-mail: valenti7@abv.bg, info@avivalenti7.com
Skype: valenti7