Вежливост Актуалност Лоялност Експедитивност Надежност Точност Информативност 7-пъти!
  
ЧЕРЕН ПЕТЪК”. ШОК ЦЕНИ! Нова година в Централна Европа
6 дни, АВСТРИЯ, АВТОБУС И САМОЛЕТ

ЧЕРЕН ПЕТЪК”. ШОК ЦЕНИ!!!


Новогодишни празници в Централна Европа - със самолет и обслужване на български език!

София – Братислава – Будапеща – Сентендре –

Естергом – Будапеща – Виена – Братислава

Топ цена: 971 лв. / 6 дни / Екскурзия с автобус и самолет

ДАТИ НА ЗАМИНАВАНЕ29.12.2019г.


ЦЕНАТА ВКЛЮЧВА:

Самолетен билет София - Братислава - София на авиокомпания "Wizz Air" с включени летищни такси

1 брой малък салонен багаж с размери 40/30/20 см

1 нощувка със закуска в хотел Vienna House Easy Bratislava  3* (или подобен)  в Братислава

3 нощувки със закуски в хотел Danubius Arena (или подобен) 4* в Будапеща

1 нощувкa  със закускa  в хотел Star Inn Schönbrunn (или подобен) 3* във Виена

Транспорт с комфортен туристически автобус по описания маршрут

Трансфери летище - хотел в Братислава и хотел във Виена - летище Братислава

Пешеходна разходка в Братислава

Пешеходна обиколка на Будапеща с местен лиценциран екскурзовод на български език

Панорамна обиколка на Виена с местен лицензиран екскурзовод на български език

Пешеходна разходка в центъра на Виена с местен екскурзовод

Застраховка "Помощ при пътуване в чужбина" с асистанс и лимит на отговорност 10 000 EUR на застрахователна компания "Армеец";

Водач от България


ЦЕНАТА НЕ ВКЛЮЧВА:

Разходка с панорамно корабче по р. Дунав;

Целодневна екскурзия до Големия завой на Дунав с местен екскурзовод;

Новогодишна вечеря с музика и танци във винарната "Bor Katakomba", с влючен трансфер

Посещение на двореца "Шьонбрун"

Посещение на Императорската съкровищница с местен екскурзовод във Виена

Входни такси за двореца "Белведере" (16 EUR), Природонаучния музей (12 EUR, за деца до 18 г. - безплатно), за Зоопарка (20 EUR, за деца от 6 до 18 г. - 9 EUR), Музея за история на изкуството (16 EUR);

Входни такси за Исторически музей на Будапеща (2000 HUF), Националната галерия (1800 HUF), Унгарския национален музей (1600 HUF), Зоологическата градина (3000 HUF, за деца до 14 г. - 2000 HUF)

Входна такса за Братиславски храд (10 EUR)

Градски транспорт: 350 HUF (еднопосочен билет), 1650 HUF (еднодневна карта) в Будапеща; 2,40 EUR (еднопосочен билет); 8 EUR (карта за 24 часа) във Виена

Входни такси и билети за други музеи, обекти, прояви, посещавани по желание

Разходи от личен характер

 

Застраховка "Отмяна на пътуване" (Препоръчваме Ви сключването на тази застраховка!)

 

Ден 1София - Братислава - 70 km
Отпътуване от София за Братислава в 20:35 ч. (терминал 1) на авиокомпания "Wizz air". Кацане в Братислава в 21:10 ч. Трансфер до хотела. Настаняване. Нощувка.

Ден 2  Братислава - Будапеща - 200 km
Закуска. Пешеходна разходка в историческия център на Братислава: дворецът на архиепископите, старото кметство, академия "Истрополитана", катедралата "Св. Мартин" – свидетел на десетки коронации на кралски особи, Замъкът на Братислава, където днес се помещава правителството на Република Словакия. Свободно време. Отпътуване за Будапеща на обяд. Настаняване в хотела в Будапеща привечер. Нощувка.

Ден 3  Будапеща
Закуска. Панорамна обиколка на Будапеща с местен екскурзовод (минимум 3 ч.): Парламентът – една от най-големите парламентарни сгради в света; крепостният хълм Будавар с Рибарските кули; църквата "Св. Матяш", носеща името на най-известния унгарски крал, който два пъти е бил венчан в храма; Цитаделата, издигната от Хабсбургите, за да защитава "перлата на Дунава" от нападения; Площадът на героите – огромен ансамбъл от паметници, построени в чест на 1000 години от създаването на Унгария. Свободно време. Туристическа програма по желание: Разходка с панорамно корабче по р. Дунав (продължителност 1 час). Вечерта по желание и предварителна заявка новогодишна вечеря с музика и танци във винарна „Bor Katakomba”, с включен двупосочен трансфер. Нощувка.
 

Ден 4  Будапеща - Сентендре - Естергом
ЧЕСТИТА НОВА ГОДИНА! Закуска. Свободно време в Будапеща или туристическа програма по желание: Целодневна екскурзия до Големия завой на Дунав с местен екскурзовод: романтичното градче Сентендре, известно с множеството магазини за сувенири, малките музеи за керамика, вино, играчки и старата столица Естергом – католически духовен център, където се намира най-голямата църква в Унгария. Връщане в Будапеща привечер. Нощувка.

Ден 5  Будапеща - Виена - 230 km
Закуска. Отпътуване за Виена. Пристигане в австрийската столица на обяд. Панорамна обиколка на Виена с местен екскурзовод: дворецът „Белведере”, един от най-хубавите барокови образци в света, принадлежал на Хабсбургите; Виенската опера, където ежегодно се провежда оперен бал; булевард „Рингщрасе”, изграден на мястото на старата крепостна стена; дворецът „Хофбург” – зимната резиденция на Хабсбургите; Парламентът със статуята на Атина Палада; Кметството – внушителна сграда в неоготически стил; Къщата на Хундертвасер с необичайните си апартаменти, следващи единствено природните форми; най-старият увеселителен парк в Европа „Пратер” със символа на Виена – Виенското колело. Пешеходна разходка в центъра на Виена с местен екскурзовод (необходимо е ползване на градски транспорт): площад "Мария Терезия"; дворецът "Хофбург", където се намират Националната библиотека, Музеят на музикалните инструменти и оръжейната колекция на императора; улица "Колмаркт", улица "Грабен" – сърцето на града; бароковата църква "Св. Петър", готическата катедрала "Св. Стефан"; оживената улица "Кернтнерщрасе". Настаняване. Нощувка.

 

Ден 6  Виена - Братислава - 75 km
Закуска. Освобождаване на стаите в хотела преди обед. Багажът се съхранява в стая за багаж. Свободно време. Туристическа програма по желание (необходимо е ползване на градски транспорт): 1. Посещение с местен екскурзовод на двореца "Шонбрун" – лятната резиденция на Хабсбургите. 2. Посещение на Императорската съкровищница с местен екскурзовод на български език – богати колекции от светски и религиозни съкровища, обхващащи повече от хиляда години от Европейската история. Връщане в хотела за трансфер до летището в Братислава. Отпътуване в 21:55 ч. за София с полет на авиокомпания "Wizz air". Кацане на летище София (терминал 1) в 00:25 ч.


гр. София 1000
бул. Ал. Стамболийски 15
тел.: 02 / 986 61 68, 0879 59 55 92
Е-mail: valenti7@abv.bg, info@avivalenti7.com
Skype: valenti7