Вежливост Актуалност Лоялност Експедитивност Надежност Точност Информативност 7-пъти!
  
Нова Година 2020 в Сърбия - Нови Сад
3 дни, СЪРБИЯ, Автобус

Нова Година 2020 в Сърбия - Нови Сад
Съкровището между Балканите и Запада

3 дни / 2 нощувки (30.12.2019г.- 01.01.2020г.)

 Цена339 лв. на човек в двойна стая!

 

В миналото наричали Нови Сад “Сръбската Атина” и "Порта между Изтока и Запада", заради бурния му просветен и културен живот. Днес го наричат “най-аристократичния град в цяла Сърбия”, “Малката Будапеща” и “града с най-млад дух". Тук се срещат великолепието на Хабсбургската империя, романтиката на Петроварадинската крепост с нейните дюкянчета, ателиета и улични артисти, революционния дух на Светозар Милетич, артистичното сърце, който сякаш се предава през поколенията и разбира се, веселия сръбски нрав! 

Посрещнете Новата 2020 г. с този пъстър водовъртеж от емоции, който ще Ви остави развълнувани и завинаги свързани с красотата на един от най-забележителните сръбски градове! 

ПРОГРАМА:

1-ви ден: 30.12.2019 г.

Отпътуване от 
София в 7.00 ч. Пътува се по маршрут София - Калотина - Ниш - Белград – Нови Сад. Отпътуване към Нови Сад. Настаняване в хотел  Путник 3*+ в Нови Сад, централно  разположен. Свободно време за запознаване със центъра на града. Вечеря. Нощувка.

2-ри ден: 31.12.2019 г.

 Закуска. Панорамна обиколка на Нови Сад с местен екскурзовод. Поради близостта си до Унгария и Будапеща, Нови Сад има подчертано европейски вид: прекрасен стар център, готическа катедрала, посветена на Дева Мария, и една от най- красивите крепости в Европа - Петроварадинската крепост. Разглеждане на Стария град, Кметството от 1895 г. - точно копие на сградата на кметството в Грац, Синагогата, площадът на Свободата, паметника на Светозар Милетич - важен просветен, културен и революционен деец и кмет на Нови Сад през 19 в, къщата на Алберт Айнщайн. 
Отпътуване към Сремски Карловци - историческо градче със запазена архитектура на брега на десния бряг на Дунав с множество старинни сгради, които заради своята архитектурна и художествена стойност имат особено място в културната история на сърбите. Завръщане в Нови Сад. Подготовка за Новогодишната вечер. Около 20:00 ще се състои празнична Новогодишна Гала  вечеря в  ресторанта на хотела, с жива музика, богато новогодишно меню и неограничено количество местни алкохолни и безалкохолни напитки. Нощувка. 

3-ти ден: 01.01.2020г.

Късна закуска. Отпътуване за Белград. Пешеходна разходка в центъра на града  и свободно време в Белград. Отпътуване за България с няколко спирки по пътя. Завръщане в София късно вечерта. 

Цената включва:

·         Транспорт с комфортен туристически автобус;

·         2 нощувки със закуски в хотел  Путник3*+ www.hotelputnik.rs в Нови Сад, централно разположен на централен площад в Нови сад,където се провеждат всички Новогодишни тържества;

·         1 вечеря на 30.12.2019;

·         1 Празнична Новогодишна вечеря с богато новогодишно меню и неограничено количество местни напитки;

Цената не включва:

·         Разходи от личен характер;

·         Медицинска застраховка;

                Tуристическа програма в Нови Сад + посещение на Сремски Карловци –10 евро ;

Полезно:

  • Туроператора си запазва правото да променя последователността на посещаваните обекти описани в програмата без това да ощетява туристите.
  • Всички упоменати часове са ориентировъчни и ще търпят промени в хода екскурзията.
  • Местата в автобуса се определят по реда на записване за екскурзията/ датата на сключване на договор за организирано пътуване/.

Необходими документи:

  • валиден документ за самоличност: международен паспорт или лична карта; за лицата под 18 години, пътуващи сами непридружени от родителите си или пътуващи с единия от родителите – освен валиден документ за самоличност се изисква и нотариално заверена декларация за съгласие /съответно от единия или двамата родители – в зависимост от случая/, че са съгласни детето им да пътува в чужбина - оригинал и копие и акт за раждане – копие. внасяне на 30 % от цената депозит при сключване на договор за организирано туристическо пътуване, като пълния комплект документи за пътуването се предоставя след цялостното заплащане на услугите; доплащането се извършва най-късно до 10 дни преди датата на отпътуване

    Минимален брой туристи за осъществяване на пътуването – 40;
    Срок за уведомление от страна на агенцията за неосъществяване на пътуването поради несъбран минимален брой туристи – 10 дни преди датата на отпътуване.гр. София 1000
бул. Ал. Стамболийски 15
тел.: 02 / 986 61 68, 0879 59 55 92
Е-mail: valenti7@abv.bg, info@avivalenti7.com
Skype: valenti7