Вежливост Актуалност Лоялност Експедитивност Надежност Точност Информативност 7-пъти!
  
СОБСТВЕН ТРАНСПОРТ-СПА КОЛЕДА-2023! Лукс,СПА и релакс-Поглезете се! София-Струмица-Петрич-София
4 дни, Македония, Собствен транспорт

СПА КОЛЕДА-2023!

Лукс,СПА и релакс-Поглезете се!

София-Струмица/Сев.Македония/-Петрич-София

 

Описание на хотела:СПА хотел СИРИУС 4*;

Само на 230 км от София!На територията на хотел Сириус 4* Струмица: красива богато озеленена, остъклена и отоплена тераса - ресторант „Елегант“ с капацитет 150 места.На Балканските СПА Награди, които се проведоха за първи път на 31 август 2012 година в гр. Кюстендил, новооткритият модерен СПА център - SIRIUS SPA, взе наградата за най-динамично развиващ се СПА център с най – големи инвестиции. Той е с площ 1500 кв.м. и разполага с: олимпийски басейн, джакузи, фитнес, турска баня, парня баня, инфра ред сауна, финландска сауна, солена баня „Мъртво море“, 6 масажни и един витаминен бар. Работи се само с продукти на елитната козметика Talgo. СПА центърът работи всекидневно от 7 ч. до 19 ч. и задоволява капризите и на най-взискателните клиенти.

Настаняване в хотел Сириус 4* Струмица: – капацитет 120 помещения, от които: 60 стаи с голямо двойно легло; 55 стаи с две легла и 7 апартамента.

Всяка стая разполага с комфортни легла и мебели, сателитна телевизия, мини бар, телефони с директно избиране, безплатен безжичен интернет, централен климатик, просторен собствен санитарен възел със сешоар и балкон с изглед към прекрасно уредения парк или планина.

 

 

Ден 1-ви/23.12.2023/

Отпътуване от България,. Пътуване по маршрут: София – Ново село – Струмица. Преминаване  на  границата с Р. Македония при КПП Златарево / Ново село. Настаняванев СПА хотел СИРИУС 4*. Свободно време за релакс и ползване на  СПА центъра на хотела.Стандартна вечеря с музика на живо. Нощувка.

 

 

Ден 2-ри/24.12.2023/

Закуска в ресторанта на хотела.По желание можете да се разходите в околностите на Струмица, включваща древните византийски манастири: ”Свети Леонтий” в село Водоча и манастира ”Св.Богородица Милостива” в село Велюса.Монастирите имат интересна история. На връщане, по желание,можете да се разходите в градчето за чаша ароматно кафе,обяд,предколеден пазар.Свободно време за релаксация и процедури в модерния СПА център на хотела.

В 20.00 часа ще започне вечеря на Бъдни вечер в ресторанта на хотела в компанията на професионален оркестър,музика на живо. Включени напитки за вечерята-тъквешка ракия,бяло или червено,газирани напитки,вода,сокове.Много танци,хора и веселие!Нощувка.

 

 

Ден 3-ти/25.12.2023/ЧЕСТИТА КОЛЕДА!

Закуска в ресторанта на хотела. Свободен ден за СПА развлечения и почивка в хотела.

развлечения и почивка,подготовка за празнична вечеря.

В 20.00 часа ще започне празнична Коледна  вечеря в ресторанта на хотелав компанията на професионален оркестър,музика на живо. Включени напитки за Коледна вечерята-тъквешка ракия,бяло или червено,бира Скопско или Златен дъб по избор,узо,мастика,водка,газирани напитки,вода,сокове.Много танци,хора и веселие!Нощувка.

 

Ден 4-ти/26.12.2024/

Закуска в ресторанта на хотела. Свободно време за СПА развлечения. Освобождаване на хотела до 12:00 часа и отпътуване за София.Възможност попътно посещение в Национален парк - музей ”Самуилова крепост”.По желание спирка в Петрич  за обяд или освежаване с ароматно кафе в центъра на града. Пристигане в София в късен следобяд.

 

 

Цена ранни записвания до 30.10.2023-449 лв на човек в двойна/тройна стая;

След 30.10.2023 Цена-489 лв на човек в двойна/тройна стая/

 

Дете от 3 до 7 г,настанено с двама възрастни           250 лв.

 Дете от 7 до 12 г.,настанено с двама възрастни   275 лв.

 

 

ЦЕНАТА ВКЛЮЧВА:

3 нощувки със закуска в хотел "Сириус"4 ****+, Струмица;

1 вечеря с музика на живо и богато меню в ресторанта на хотела (без включени напитки)на 23.12.2023;

1 Вечеря на Бъдни вечер с включени напитки-тъквешка ракия,вино бяло и червено,газирани напитки,вода,сок.

1 Коледна празнична вечеря в ресторанта на хотела в компанията на професионален оркестър,музика на живо.Очаква ви богато 7 степенно меню*Включени напитки-тъквешка ракия,бяло или червено вино,бира по избор-Златен дъб или Скопско пиво,узо,мастика,водка,газирани напитки,вода,сок;

Ползване на СПА център в хотела: вътрешен басейн, джакузи, солен душ, турска баня, парна баня, финландска сауна, инфрачервена стая;


ЦЕНАТА НЕ ВКЛЮЧВА:

Напитки по време на стандартна вечеря на 23.12.23г.

 

Разходи от личен характер;

 

Застраховка "Отмяна на пътуване" Туроператорът препоръчва на своите клиенти сключване на застраховка Отмяна на пътуване, покриваща загубите,включително и Ковид ситуации,в случай, че са възпрепятствани да пътуват.

Застраховката е доброволна и се сключва в деня на сключване на договора за организирано пътуване. Туроператорът не възстановява сумата по застраховката при неосъществяване на екскурзиятa.

Необходими документи:

Лична карта или задграничен паспорт;

За деца под 18 години, пътуващи само с един родител или без родители се изисква нотариално заверена декларация, (оригинал + 1 фотокопие)

Няма визови, санитарни или други специфични изисквания за посещаваните страни

 

Начин на плащане:

Депозит –150 лв при сключване на договора;

Доплащане – до 10.12.2023;

 

Стандартни такси за прекратяване на договора за пътуване:

 

Записаните туристи могат да прекратят договора за пътуване по всяко време при заплащане на стандартните такси за прекратяване:

 

1. ако прекратяването е до 18:00 ч. на третия работен ден след сключването на Договора за пътуване, Потребителят не дължи такса прекратяване.

 

2. ако прекратяването е от 18:00 ч. на третия работен ден след сключването на Договора за пътуване и до 60 дни преди датата на отпътуване, таксата за прекратяване е в размер на 10% от цената на туристическия пакет в лева.

 

3. ако прекратяването е от 59 до 45 дни преди датата на отпътуване, таксата прекратяване е в размер на 30% от цената на туристическия пакет в лева.

 

4. ако прекратяването е от 44 ден до 30 дни преди датата на отпътуване, таксата прекратяване е в размер на 70% от цената на туристическия пакет в лева;

 

5. ако прекратяването е под 30 дни преди датата на отпътуване, таксата прекратяване е в размер на 100% от цената на туристическия пакет в лева;

 

Пътуването е подходящо за лица с намалена или ограничена подвижност.

 

 

 
гр. София 1000
бул. Ал. Стамболийски 15
тел.: 02 / 986 61 68, 0879 59 55 92
Е-mail: valenti7@abv.bg, info@avivalenti7.com
Skype: valenti7