Вежливост Актуалност Лоялност Експедитивност Надежност Точност Информативност 7-пъти!
  
ФЕСТИВАЛ НА ЛАЛЕТО в ИСТАНБУЛ 2021
4 дни, Турция, Автобус

 

ФЕСТИВАЛ НА ЛАЛЕТО в ИСТАНБУЛ 2021

 

 

Автобусна екскузия

 

4 дни / 3 нощувки

 

 

ДАТИ : 01.04 - 04.04 ; 08.04 - 11.04 ; 15.04 - 18.04 ; 22.04 - 25.04 ; 30.04 - 02.05 / Великден

 

Дневни преходи с включени в цената пешеходна обиколка на Стария Истанбул с екскурзовод, посещения на парка Емирган, небостъргача Сапфир и на гр. Одрин.

 

 

Включен пакет МАКСИМАЛНА СИГУРНОСТ ПРИ ПЪТУВАНЕ:

 

1.    ФИНАНСОВО БЕЗРИСКОВА резервация – депозит при резервация 50 лв и доплащане 20 дни преди тръгване (Валидно за нови резервации до 28.02.2021)

 

2.    ГАРАНТИРАНО връщане на платените суми при анулирана програма от туроператора или наложена карантина при преминаване на границите в срок до 14 дни

 

3.    50% ОТСТЪПКА от PCRтестове на лаборатория Рамус за самолетните и автобусните програми (Когато има наложено задължително изискване за отрицателен тест за осъществяване на пътуването)

 

4.    ВКЛЮЧЕНА медицинска застраховкаTraveller от Евроинс, с покритие 10 000 евро, включително и за риск от заразяване с COVID-19.

 

5.    БОНУС без аналог - при установяване на covid-19 по време на пътуванеБЕЗ РАЗХОДИ за лечение, карантинен престой и връщане в България. (Това покритие стандартно не се включва в медицинската застраховка)

 

 

 

БОНУС без аналог – Застраховка Отмяна на пътуване (включена във всеки пакет)

 

 

 

ПРОГРАМА

 

 

 

ДЕН – 1

 

Отпътуване от София в 06:00 часа от Централна Автогара. Преминаване на границата. Пристигане в гр. Одрин. Посещение на джамията “Селимие”. Свободно време. Отпътуване за Истанбул. Настаняване в хотел. Нощувка.

 

 

 

ДЕН – 2

 

Закуска. Пешеходна обиколка на Стария Истанбул (включена в цената): Хиподрума, Египетския обелиск, Змиевидната колона, Колоната на Константин, Синята джамия “Султан Ахмед”, султанския дворец “Топ кaпъ”, “Света София “ /отвън/.Свободно време. Нощна обиколка на Истанбул: Златният рог, новата европейска чат на града, кулата Галата, х-л Пера Пелас, преминаване в Азия по първият Босфорски мост, посещение на Пеещите фонтани на Истанбул WaterGardens, изкачване до хълма Чамлъджа, откъдето се разкрива панорама към целия европейски бряг, модерните небостъргачи и трите моста над Босфора. Нощувка.

 

 

 

ДЕН – 3

 

Закуска. Панорамна обиколка на Истанбул (заплаща се допълнително): мостовете над Златния Рог, посещение на двореца Долмабахче, района Бешикташ и едноименния стадион, посещение на българската църква „Св. Стефан“. Свободно време или „Звездните места на Истанбул” –  обиколка с корабче по Босфора, по време на която ще имате възможността да видите красивите сгради по бреговете му, дворците, крепостите Румели Хисар и Анадолу Хисар, къщите от филмите „Перла“ и „Пепел от рози“. Вечеря с програма в ориенталско заведение (заплаща се допълнително), една вечер, която ще ни докосне до магията на Ориента. Нощувка.

 

 

 

ДЕН – 4

 

Закуска. Посещение на парка Емирган (включено в цената) - един от най-големите обществени паркове в Истанбул, известен с пролетните си композиции от лалета. Свободно време в най-високия небостъргач на Истанбул - Сапфир, с възможност за  гледка от 235м височина. След обяд отпътуване от Истанбул. Пристигане в София късно вечерта.

 

 

 

Цените в таблицата по-долу са в ЛЕВА на човек, в стандартна стая, на базаBB:

 

BB

 

На човек в двойна или тройна стая

Единична стая

Дете до 5.99 г.

Дете до 11.99 г.

 

Хотел 3*

265 лв.

369 лв.

145 лв.

205 лв.

Хотел 4*

375 лв.

495 лв.

145 лв.

250 лв.

 

Децата ползват намаление само като трети човек в стая.

 

 

 

Цената  включва:

 

·         Транспорт с автобус;

 

·         3 нощувки с 3 закуски в хотел 3* или 4*;

 

·         Пешеходна обиколка на стария Истанбул с екскурзовод;

 

·         Посещение на парка Емирган и небостъргача Сапфир;

 

·         ПAKET ЗА МАКСИМАЛНА СИГУРНОСТ;

 

·         Медицинска застраховка с покритие 10 000 евро и асистанс от Евроинс, с покрит риск за COVID-19;

 

·         Застраховка отмяна на пътуване с Евроинс с покрит риск за COVID-19 или положителен PCR тест преди отпътуване;

 

·         Водач на групата по време на пътуването и престоя й в Истанбул.

 

 

 

 

 

 

 

Цената не включва – препоръчани допълнителни услуги резервирани по желание:        

 

§  PCR тест на лаборатория Рамус при отпътуване от България – 50 лв. за възрастни и деца над 5,99 г.;

 

§  PCR тест на лаборатория Рамус при връщане в България – 50 лв. за възрастни и деца над 5,99 г.;

 

§  Панорамна обиколка с включен билет за двореца Долмабахче – 80 лв;

 

§  Обиколка с Корабче по Босфора – 40 лв;

 

§  Вечеря с програма в ориенталско заведение – 70 лв;

 

§  Нощна обиколка - 20 лв;

 

§  Входните такси за музеите: “Топ капъ” – 100 т.лири /заплащат се в турски лири от България/;

 

§  Конкретно място в автобуса – 20 лв;

 

§  Слушалки по време на екскурзиите – 6 лв.

 

При записване на екскурзии на място следва да се заплащат в евро!

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Условия за потвърждаване и анулиране:

 

§  20 дни преди обявените дати на тръгване съответната програма ще бъде потвърдена, ако има събран минимум или анулирана, ако такъв липсва.

 

§  Ако програмата бъде потвърдена, то в рамките на 24 часа Вашите клиенти трябва да препотвърдят ангажимента си и да заплатят 100% от стойността на почивката

 

§  При положителен PCR тест 14 дни преди датата на отпътуване 100% от сумата заплатена се възстановява до 14 дни след датата на пътуване.

 

§  При налагане на задължителна карантина при пристигане в дестинацията, сумите заплатени се възстановяват в пълен размер до 14 дни след датата на пътуване

 

 

 

 

 

 

 

Важно

 

ü  Ваучерите издадени от туроператора за неосъществени пътувания поради обявената пандемия от COVID-19, са валидни за ползване за пътуване в интервала 13.03.2021 - 30.11.2022;

 

ü  Клиентите, които полват ваучер на ТО  резервират без депозит, а ваучера се ползва като финално плащане по резервация;

 

ü  Минимален брой туристи: няма;

 

ü  Пътуването не е подходящо за лица с ограничена подвижност;

 

ü  Българските граждани, пътуващи за Турция, е необходимо да притежават международен паспорт, валиден минимум 2 месеца от датата на връщане в България.За деца под 18 г., които не пътуват с двамата родители–нотариално заверена декларация от тях (оригинал и ксерокопие);

 

ü  Няма специални медицински и здравни изисквания, свързани с пътуването;

 

ü  Туроператорът не носи отговорност и не възстановява суми на туристи, на които им се отказва достъп до Турция поради: забрана за напускане на страната, невалидни /забравени/ документи или други независещи от туроператора причини;

 

ü  Туроператорът си запазва правото да прави промени по поредността на програмата и часовете на отпътуване;

 

ü  В общата цена на туристическия пакет не са включени такси, плащания и други допълнителни разходи, които не могат да се изчислят в разумна степен преди сключването на договора и може да се наложи да бъдат заплатени от пътуващия като напр. туристически такси, градски такси, такси за кацане или такси за отвеждане към или за слизане от борда на пристанища и летища, цената на входните билети за туристическите обекти, музеи, корабчета, фериботи, използването на обществен превоз за някои градове, консумираните напитки в автобусите или самолетите и др.;

 

ü  Туроператорът е със сключена застраховка „Отговорност на туроператора“ чрез застрахователен договор № 03700100002922 при ЗД ЕВРОИНС АД.

 

 

 

 

 гр. София 1000
бул. Ал. Стамболийски 15
тел.: 02 / 986 61 68, 0879 59 55 92
Е-mail: valenti7@abv.bg, info@avivalenti7.com
Skype: valenti7